Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ : «Σίγουρος» ο Αλεξόπουλος ότι θα εκθρονίσει τον κομμουνιστή Πελετίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Το «Tsipas-Hlias blog» ήταν αυτό που έδωσε real time -πρώτο- την πληροφορία, με την αντίστοιχη επιχειρηματολογία, ότι όχι μόνο θα διεκδικήσει να γίνει Δήμαρχος Πατρέων, αλλά σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες συνθήκες, συγκεντρώνει βάσιμες πιθανότητες για θετικό και ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα. 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Αποκλειστικού μας: «Θυσιάζει την Περιφέρεια για να γίνει Υπουργός ο Κατσανιώτης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ
Μερικές φορές είναι να απορεί κανείς, όταν παρακολουθεί ακόμη και έγκριτα μέσα ενημέρωσης και πετυχημένους δημοσιογράφους να τσακώνονται δημοσίως για το ποιος, πότε ακριβώς έγραψε τι, αλλά τελικά η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ να ανήκει αλλού!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ


Κάνεις το λάθος να ανοίξεις την τηλεόραση. Γιατί κατά 87% θα πέσεις σε πολιτικό. Σε πολιτικούς. Όλες οι σοβαρές παραμύθι φούρναρης εκπομπές, κι όλες οι σοβαροφανείς, έχουν πρώτο παράθυρο πίστα τους πολιτικούς. Μάλιστα. Γιατί, όμως;

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Κι εσείς απλώς ζηλεύετε τον Κώστα...

Κάποτε, πριν μια πενταετία περίπου, ούτε θυμάμαι για πού, χωρίς μέχρι να τον έχω ξανασυναντήσει ποτέ, είχα γράψει ένα κείμενο για τον Κώστα Μπερτάκη ...και είχα ψάξει πολύ την ιστορία του και είχα εντυπωσιαστεί.

Απίστευτη «βόμβα» του Πατρινού γλεντζέ που έκανε «ζημιές» στα μπουζούκια και βρέθηκε στη φυλακή : «Αφού ...ευεργετήθηκαν, μου γύρισαν την πλάτη»!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ


Γιατί έκανε ανασχηματισμό ο Τσίπρας. Επειδή κάτι έπρεπε να κάνει για να ωφεληθεί προσωπικά. Δεν έχει άλλη αγωνία παρά πως να χάσει τις εκλογές με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΠΙΠΕΡΑΤΟ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το παράπονο του Προέδρου της Παναχαϊκής



Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias Blog», ο Κώστας Μπακαλάρος, σχολιάζοντας σε συνδαιτυμόνες του, όχι την φημολογούμενη κάθοδο του ως υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά όσον αφορά τα διοικητικά πεπραγμένα στην ομάδα της Παναχαικής, στην οποία διατελεί πρόεδρος, εξέφρασε το δικό του παράπονο για την στήριξη που δεν δέχεται, ειδικά από πάλαι ποτέ συντρόφους του…

Κόκκαλης και Κούτρας μαζί: Έκλεισε το deal – 20% εως 25% της Intrakat στα χέρια του Δημήτρη Κούτρα


Μια συμφωνία η οποία εν πολλοίς είχε προαναγγελθεί φαίνεται οτι βρίσκεται προ των πυλών. Ο κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης, που διοικεί την Intracom, την εταιρεία που ελέγχει την πλειοψηφία των μετοχών της κατασκευαστικής Intrakat (σχεδόν το 80%) , εδώ και πολύ καιρό έχει αποφασίσει να αναζητήσει στρατηγικό εταίρο για τις κατασκευαστικές δραστηριότητες του ομίλου μέτοχος του οποίου είναι η οικογένεια του.  Ο στρατηγικός εταίρος είναι ο Δημήτρης Κούτρας  καθώς μετα την αποχώρηση του απο τον Ελλάκτωρα (μετά τη Γενική Συνέλευση του ομίλου στα τέλη Ιουλίου) και παρά το γεγονός οτι έχει υπερβεί το 73ο έτος της ηλικίας του, κάνει το μεγάλο βήμα.  Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εξαγοράσει ο κ. Κούτρας το 20 εως 25% των μετοχών της Intrakat. Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο εως το τέλος της εβδομάδας. 

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό: Πολιτεύεται ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας;

Αποτέλεσμα εικόνας για ο πλΑΤΩΝΑς μαΡΛΑΦΕΚΑς
Πληροφορίες που δημοσιεύει αποκλειστικά και μόνο η ιστοσελίδα «Tsipas-Hlias Blog», εμφανίζουν τον γνωστό Πατρινό επιχειρηματία και πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, να συζητάει με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την ένταξή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πανηγυρική Επιβεβαίωση «Tsipas-Hlias Blog» για Βέρτη : Διπλή δικαστική δικαίωση - Συνεχίζει κανονικά στο ORAMA , στην Θεσσαλονίκη !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΤΗΣ
Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το «Tsipas-Hlias Blog», σε άρθρο της 22ας Αυγούστου, για τις εξελίξεις γύρω από το φημολογούμενο «λουκέτο» στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Όραμα», που εμφανίζεται ο Βέρτης στη Θεσσαλονίκη, για υπεράριθμους πελάτες, θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.. 

Η "αντεπίθεση" του Κουρκούλη

Αποτέλεσμα εικόνας για νΙΚΟς κοΥΡΚΟΥΛΗς
Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν, που ξαναβρέθηκε ύστερα από αρκετά χρόνια στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη, συνεργαζόμενος με τον Πέτρο Ιακωβίδη, όντας κάτω από την επιχειρηματική ομπρέλα των Κώστα Μπερτάκη-Γιώργου Ποζίδη, οι φαν του Νίκου Κουρκούλη έδειχναν ενθουσιασμένοι. Που ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης έδινε κάποια ορατά σημάδια περί οριστικής επιστροφής του στην Ελλάδα και το μουσικό στερέωμα. Θυμίζουμε ότι είχε μεταναστεύσει οικογενειακώς στην Αυστραλία. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ποια γνωστή τραγουδίστρια πέρασαν για ανιψιά του Μίμη Δομάζου και της πρότειναν να γίνει βουλευτής(ΦΩΤΟ)


...με  τη ΝΔ !

Αν το όνομά της σας ακούγεται γνωστό και η φυσιογνωμία της σας θυμίζει κάτι, δε γελιέστε.

Πανηγυρική Επιβεβαίωση: Επιστρέφει πρώτος και 3ήμερος ο Αργυρός, με το βλέμμα του Μπερτάκη στο Teatro!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Τελικά, έχει βαλθεί να τους κάνει πλάκα ο Κώστας Μπερτάκης… Δεν εξηγείται διαφορετικά! Εννοώ στους ανταγωνιστές του στην αθηναϊκή «νύχτα» … Οι δε «φωστήρες» των fake news, βλέπουν όνειρα θερινής νυχτός για ραγδαίες εξελίξεις, πώληση του «Fantasia» , πτώση της καλλιτεχνικής αξίας του Κωνσταντίνου Αργυρού και άλλους τέτοιους διακαείς πόθους…

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Συγχωνεύσεις και συμμαχίες στα σκαριά για τον Σωκράτη Κόκκαλη

Σχετική εικόνα
Στο στρατηγείο της Παιανίας, η διοίκηση της Ιntrakat έχει προχωρήσει στις κατάλληλες συγχωνεύσεις των θυγατρικών της με στόχο ο κατασκευαστικός βραχίονας να αποκτήσει αυτονομία και μεγαλύτερη ευελιξία στο κομμάτι του management.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επιστρέφει δριμύτερος ο Βουτυράκος- Το στοίχημα του Βρεττού και η «παλιά πόρτα»

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Tsipas-Hlias Blog», για την αποδοχή από τον Ηλία Βρεττό της πρότασης του «Tokyo-Theater», ώστε τον φετινό χειμώνα να πορευτεί καλλιτεχνικά, παρά το γεγονός ότι ...πολιορκήθηκε στενά σχεδόν από όλα τα «μεγαθήρια» της αθηναϊκής νύχτας, έκανε το γύρο του διαδικτύου, με πολλές ιστοσελίδες να το έχουν «εξώφυλλο».

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΤΥΛ… ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ


“Δεν ξεχνάμε ούτε ποιοι είμαστε, ούτε από που ερχόμαστε, ούτε ποιοι μας έφεραν εδώ, ούτε ποιους εκπροσωπούμε…”. Κουβέντα του Τσίπρα στην Σύρο. Σταθερός στο παραμύθι του ο πρωθυπουργός. Σκέτος πολιτικός παλιάτσος.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ Ο... ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!


Ο ψαγμένος δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι κάποιοι δημοσιογράφοι είναι πουλητάρια. Και σιγά το... ερώτημα ποιοι είναι αυτοί που τους δωροδοκούν.
Ο ψαγμένος, μάλιστα όταν τον ενδιαφέρει να γνωρίζει τι παίζει στην πιάτσα, διαβάζει περισσότερο τις γυψωμένες υπογραφές, παρά τους πράγματι αντικειμενικούς, ανεξάρτητους δημοσιογράφους.

Frangelico : Γιατί κέρδισε φέτος το «στοίχημα» στη Αθηναϊκή νύχτα

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Ακούω, διαβάζω, βλέπω από εδώ και από εκεί διάφορα δημοσιεύματα για γεμάτα μαγαζιά… sold out και «τεράστιες επιτυχίες» σχημάτων στην Αθήνα. Δεν σας κρύβω πώς χαίρομαι πολύ να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει και να στηρίζει σχήματα. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Πόσο αληθινές είναι οι εικόνες αυτές; Και πώς κανείς αξιολογεί την επιτυχία;

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Κατσανιώτης, κάθε λίγο και λιγάκι στον ΣΚΑΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι
Κάποια πράγματα σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθούν τυχαία η περιστασιακά. Δεν μπορεί, κάτι άλλο παίζει από πίσω. 

Δημοσιογραφικοί οργανισμοί με μαθητευόμενους


Μια ερώτηση μόνο έχω να κάνω:

Οταν μιλάμε για δημοσιογραφικούς οργανισμούς, να υποθέσω οτι χρειάζονται και δημοσιογράφοι για να τους στελεχώσουν;

Ο «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ

Κώστας Μπερτάκης - Χρήστος Βαρδάλος

Ας μιλήσουμε επιτέλους με λόγια σταράτα και ξεκάθαρα . Για να φθάσει να γίνει πρώτος και τρανός ο άνθρωπος και επιχειρηματίας που θεωρούσε δεύτερο πατέρα του ο Παντελίδης, που τον πίστεψε, αγάπησε και στήριξε όταν όλοι οι άλλοι τον λοιδορούσαν, δεν βρήκε τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα. Αλλά στη ζωή του προσεγγίστηκε από, μετρημένους έναν προς έναν, 20.317 «τυχοδιώκτες» και «χλιδάνεργους».

Κι όμως, ακούγεται, αλλά μην το δένετε και κόμπο, ότι ο Κώστας Μπακαλάρος θα κατέβει για δήμαρχος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
Σε προηγούμενο άρθρο μου με τον τίτλο «Πως προέκυψε για Δήμαρχος ο Μπακαλάρος», επισήμανα πολλά σημαντικά πράγματα, που έβλεπαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την φημολογούμενη πρόθεση του Προέδρου της ΠΑΕ Παναχαΐκή και γνωστού επιχειρηματία να διεκδικήσει τον δημαρχικό θώκο της Πάτρας. 

Όλοι δουλεύουν για τον Αλέξη Τσίπρα


Τον Αύγουστο του 2018, οι Ευρωπαίοι εταίροι αποφάσισαν πως οκτώ χρόνια Μνημόνια είναι αρκετά για την Ελλάδα -αφού η αποστολή τους πέτυχε και η Ελλάδα είναι δεμένη πια δεκαετίες-, οπότε έβαλαν αυτοί τέλος στα Μνημόνια, αφενός γιατί κατάλαβαν πως οι Έλληνες έχουν παραδοθεί εδώ και χρόνια και δεν θα τους πείραζε να έχουν Μνημόνια για πάντα και αφετέρου επειδή δεν θα ήταν πολύ καλό για την προβληματική Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει μια χώρα-μέλος δέκα χρόνια σε Μνημόνια.

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

Τι θα πει πουλημένος δημοσιογράφος; Θα πει αυτός που τα παίρνει. Επιτόπου παρένθεση. Σήμερα, και δεν χωράει η παραμικρή αμφισβήτηση, στην πιάτσα κυκλοφορεί πολύ περισσότερη στημένη δημοσιογραφία από ποτέ. Αυτό σημαίνει ένα πράμα. Η κοινωνία, της οποίας κομμάτι είναι η δημοσιογραφία, έχει προχωρήσει παρακμιακά σε μεγαλύτερο βαθμό.

∆ιεκδικεί ξανά κανάλι εθνικής εµβέλειας ο Φίλιππος Βρυώνης



∆εν το βάζει κάτω ο Φίλιππος Βρυώνης στην προσπάθειά του να αποκτήσει άδεια τηλεοπτικού σταθµού εθνικής εµβέλειας.

Το ναυάγιο της αθηναϊκής νύχτας και η «ανδροκρατούμενη» Ιερά Οδός

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΡΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας βουλιάζει. Εδώ και τρία - τέσσερα χρόνια οι έξοδοι των Αθηναίων έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, και, φέτος, με την οικονομική κρίση να έχει περάσει από το ψυχολογικό στο πραγματικό επίπεδο, η κατάσταση προβλέπεται να είναι πολύ χειρότερη και να οδηγήσει τον κόσμο έστω και άθελά του να «πάρει το αίμα του πίσω». Το κοινό ψευτοδιασκεδάζει τα Σαββατόβραδα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην τηλεόραση και οι επιχειρηματίες αγωνιούν. Τα τετραήμερα έγιναν τριήμερα, μετά διήμερα, και αρκετά σχήματα θα κατέβουν πριν την ώρα τους. Ενδεικτικό του «θρήνου» στη νύχτα είναι ότι λαοφιλές όνομα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που κάποτε γέμιζε στάδια, τώρα με το ζόρι προσελκύει τριακόσια άτομα σε αίθουσα χωρητικότητας χιλίων. Την ίδια ώρα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias Blog»«μεγαθήριο» διασκεδαστήριο, όπως μας συστήθηκε στην έναρξή του- πιθανολογείται ότι θα γίνει σούπερ μάρκετ.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

To «Tsipas-Hlias Blog» αποκαλύπτει : «Ζυμώνεται» νέα υποψηφιότητα (ηλικίας 26 ετών) στο Δήμο της Πάτρας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
Γνωστές, λίγο-πολύ, οι προθέσεις υποψηφιοτήτων για τον δήμο της Πάτρας… Και όμως δεν είναι ακριβώς έτσι.

Τα μνημόνια φεύγουν, ο τζόγος έρχεται



Μπορεί οι μνηστήρες να είναι οι κακοί της υπόθεσης σύμφωνα με το ομηρικό έπος, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα του επιχειρηματικού ρεπορτάζ υπάρχουν και κάποιοι μνηστήρες που τους περιμένουμε πώς και πώς.

Αποκλειστικό: Ο Αδαμαντίδης είναι πλέον και επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων

Γράφτηκε, μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, εδώ από το προσωπικό μου blog, το «Tsipas-Hlias Blog», ότι ο Πάνος Καλίδης (στη μετά Caramela εποχή) θα συνεργαστεί με τον Θέμη Αδαμαντίδη στο North Live Stage. Γεγονός που ενδεχόμενα να έπιασε προ... εκπλήξεως κάποιους.

Μόνο εδώ: Με ποιους συμφώνησε για το Fever ο Παπαγεωργίου

Η πληροφορία μόλις έφτασε στο «Tsipas Blog». Σύμφωνα με την οποία, Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Μακροπουλος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου «έδωσαν τα χέρια» με τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, προκειμένου ν΄ανέβουν στην πίστα του «Fever» τον φετινό χειμώνα. 

Αποχαιρέτα την Ιθάκη που δεν γνώρισες ποτέ


Ήταν αρχές του Μάη κοντά στην ροδαυγή, όταν ξεκίνησε το ταξίδι αυτής της χώρας στην άγρια θάλασσα των μνημονίων.

Ο πρώτος καπετάνιος, ένας πανηλίθιος γιος του πατέρα του, έριξε το σκαρί στο μακρινό και γραφικό Καστελόριζο.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Αποκάλυψη «Tsipas Blog» για Βέρτη : Θα ξανατραγουδήσει στο «Όραμα» ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΤΗΣ LIVE
Τo «Tsipas-Hlias Blog», έχοντας εξαιρετικά καλή πληροφόρηση για τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της υπόθεσης γύρω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Όραμα», στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ο Νίκος Βέρτης έχει διπλό ρόλο, όχι μόνο του τραγουδιστή αλλά και του εμπορικού εκμεταλλευτή, καθώς από το 2015 το μισθώνει, και -όπως γράφτηκε στον Τύπο, απειλείται με οριστικό λουκέτο λόγω της υπεραριθμίας των θαμώνων σε σχέση με την άδεια, θα δώσει (ευθύς αμέσως ) την απάντηση αν θα ξανανοίξει. 

Ο «ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ» ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Το ακούσαμε και αυτό. Η «Νέα Πόλη», στο πλαίσιο των συμμαχιών που αναζητεί στην επερχόμενη αυτοδιοικητική μάχη , δεν θα δυσκολευτεί και πολύ να συμπράξει με τη Δημοτική παράταξη της ΡΑΠ (μερίδα των μελών της προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ). Όπως το ακούτε . Δεν το λέω εγώ, αλλά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο της Πάτρας και γνωστός νεοδημοκράτης επιχειρηματίας, Κώστας Χριστόπουλος. 

Το παρασκήνιο της απειλής λουκέτου στο «Όραμα»: Ο μοναχός, οι Ισραηλινοί κι ο Βέρτης

Σχετική εικόνα

Με οριστικό λουκέτο απειλείται το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Όραμα» που εμφανίζεται ο Βέρτης στη Θεσσαλονίκη – Δικαστική διαμάχη με τους Ισραηλινούς ιδιοκτήτες του μαγαζιού.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!...


Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο δημητρης σπυροπουλος
Έχεις ..πακέτο, έξυπνο είναι να τη χωθείς στο ποδόσφαιρο, στη συγκεκριμένη μπίζνα πλανητικής εμβέλειας. Που, όμως, κάποτε ήταν ένα παιγνίδι των φτωχών και, μάλιστα, ενταγμένο στην προοπτική της κοινωνικής αμφισβήτησης.

«Τα γράφαμε; Επιβεβαιωθήκαμε. Λουκέτο στον Βέρτη. Όλο το παρασκήνιο»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΤΗΣ ΟΡΑΜΑ
Το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στο «NassosBlog» πριν λίγα λεπτά και παρουσιάζει το λόγο που έκλεισε το Orama, το νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη που (σχεδόν κάθε καλοκαίρι τέτοια περίοδο) εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης .

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
Η ιστορία είναι γνωστή, όπως την αποκάλυψε το «Tsipas-Hlias Blog» και δεν διαψεύστηκε από κανέναν: O Κώστας Μπακαλάρος πάει για δήμαρχος Πάτρας. Γιατί όχι; Τον θέλει ο Ανδρέας Μαζαράκης , οι οικονομικοί «παίκτες» και οι οπαδοί της Παναχαϊκής, στην οποία διατελεί πρόεδρος. Δευτερεύουσας σημασία είναι τι μπορεί να κάνει για την πόλη.

Το χρήμα και η σοφία ενός μικρού παιδιού


Αγαπημένε αδερφέ πιτσιρίκο,

Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου αναφορικά με τις παγίδες της σκέψης. Το έχω στον νου μου, αλλά πάντα είναι καλό να το ακούω και από κάποιον άλλον, για να το υπενθυμίζω στον εαυτό μου.

Το deal επιστροφής του Καλίδη- Δείτε με ποιόν θα συνεργαστεί!

Αποτέλεσμα εικόνας για πανοσ καλιδησ 2018
Ετοιμάζεται να επιστρέψει δυνατά στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας και να κάνει και πάλι πανικό. Ο Πάνος Καλίδης παρά τις ...σφαλιάρες δεν το βάζει κάτω. Υπό την έννοια ότι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν παίζουν πια τη μουσική του , αφού-όπως είχε αποκαλύψει σε προ ολίγων μηνών τηλεοπτική του συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη- δεν είναι «αρεστός στο σύστημα» . Για το οποίο, πάντως, δεν προτίθεται να  κάνει «εκπτώσεις». 

ΠΕΣΤΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ... ΚΙ ΑΛΛΟΙ



Μιλάει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Προκλητικό. Ο άλλος, τουλάχιστον, ο Κώστας Καραμανλής το ‘χει ραμμένο. Την άποψή του εκθέτει στα πολιτικά πράγματα της χώρας, αλλά και το τι παίζει διεθνώς ο γιος του Αντρέα. Φοβερά πράγματα.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Η κρίση γέννησε ευκαιρίες


Όταν ξεκίνησε η περιπέτεια της χώρας μας μετά την χρεοκοπία το 2010, πολλοί είπαν πως «η κρίση γεννά ευκαιρίες”.

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα δεν είναι κρίση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με Παπακώστα στο Προστασίας του Πολίτη και Κατσέλη σε παραγωγικό υπουργείο το αμφίπλευρο άνοιγμα Τσίπρα!



Με διορθωτικές κινήσεις που θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένη στόχευση, αλλά και ανάδειξη νέων στελεχών (γενιάς 40αρηδων) έρχεται ο ανασχηματισμός του πρωθυπουργού το προσεχές διάστημα (το πιθανότερο το Σαββατοκύριακο), ο οποίος, τελικά, θα περιλαμβάνει δύο (μόνο) αμφίπλευρα ανοίγματα…

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ (για Αλεξόπουλο): Έτσι θα βγει Δήμαρχος


Όπως έχει αποδειχθεί, παρά τη γενικευμένη αδιαφορία του κόσμου απέναντι στην "επαγγελματική" πολιτική, σαν να λέμε στα κόμματα εξουσίας με άλλα λόγια, οι προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες  … εξακολουθούν να παραμένουν!

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΓΥΡΟΣ ΛΙΩΜΑ
Στο σημείο που βρίσκεται, δεν υπάρχει άλλο σενάριο. Έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Το επαγγελματικό του μέλλον, ευρισκόμενο στα χέρια του Κώστα Μπερτάκη, φαντάζει ακόμη πιο λαμπρό. 

ΑΜΑΝ, ΠΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΚΟΝΟΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ
Είναι δυνατόν να αρέσεις ή να μη γουστάρεις καθόλου ένα τόπο τον οποίον ποτέ δεν έτυχε να επισκεφτείς; Είναι, λέω!

Πώς ο Μαζαράκης «στρώνει το έδαφος» στον Μπακαλάρο

«Η ΝΔ θα πάει στη στήριξη εκείνου του προσώπου που θα προκρίνει η κοινωνία και το οποίο δεν θα έχει στενή κομματική σχέση με κανένα πολιτικό χώρο, ακόμα κι΄ αν στο τραπέζι μπει θέμα συνεργασιών…».

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ


Υπάρχουν δημοσιογράφοι που τα παίρνουν. Πάντα υπήρχαν πιαστράκηδες. Και δημοσιογράφοι, και μπάτσοι, και τελωνειακοί, και εφοριακοί, και δικαστικοί, και πολιτικοί. Όλοι τα παίρνουν. Λάθος διατύπωση. Εννοώ ότι σ’ όλους τους χώρους θα βρεις επαγγελματίες που δωροδοκούνται. Οι οποίοι πάνω από το καθήκον, πάνω από την αξιοπρέπεια τους, βάζουν το προσωπικό οικονομικό όφελος. Και γίνονται πουλητάρια.

ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ


Υποτίθεται ότι ο σύριζα είναι κόμμα αρχών. Ιδεών. Ότι δεν είναι μπουρδέλο, περάστε κόσμε, με εκατό ευρώ όποιος γουστάρει πηδάει την κόρη, την αδελφή, την μάνα μας. Είμαστε κόμμα, λένε αυτοί του Σύριζα, που πιστεύουμε στις αξίες μας κι έχουμε πρόγραμμα, έχουμε και καταστατικό. Όχι μόνο μπουρδέλο δεν είμαστε, αλλά και δεν λειτουργούμε σαν πάγκος λαϊκής αγοράς. Το πρωί να πουλάμε με διαφορετική τιμή, το μεσημέρι μισοτιμής. Όχι τέτοια πράγματα πεζοδρομιακά, είμαστε σταθεροί και συνεπείς στα λόγια και στις πράξεις μας.

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ


Πριν από κάποια χρόνια η κυρία Άντζελα Δημητρίου, η γνωστή λαϊκιά τραγουδίστρια, αγαπημένη της μεγαλοαστικής τάξης και των κοσμικών που την έβρισκαν στα μπουζούκια της παραλιακής, είχε πει: «Φυσικά και κάνω λάθη. Κανείς δεν είναι άσφαλτος…».

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Οι ...μαυροκόρακες, ο Αργυρός και το «ποιος τελικά βρίσκεται πίσω από Tsipas Blog»;


Η δημοσιογραφία της ...λάσπης και της στοχοποίησης των πάντων στα καλύτερά της. Οι πληρωμένες «πένες» και τα μισθωμένα στόματα στα ΜΜΕ και κυρίως στο διαδίκτυo, συνεχίζουν να πυροβολούν πισώπλατα τον Κωνσταντίνο Αργυρό - το κορυφαίο , κατά κοινή ομολογία, όνομα σήμερα στο καλλιτεχνικό χώρο. 

"Το Κίνημα βγάζει μπροστά τη νέα γενιά"-Eπιβεβαιώνεται η υποψηφιότητα του Άρη Καρβούνη- Δεν προχώρησε του Μοίραλη


Επιβεβαιώνεται η υποψηφιότητα του Άρη Καρβούνη  με το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στη Βοιωτία.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...