Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

«Τα γράφαμε; Επιβεβαιωθήκαμε. Λουκέτο στον Βέρτη. Όλο το παρασκήνιο»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΤΗΣ ΟΡΑΜΑ
Το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στο «NassosBlog» πριν λίγα λεπτά και παρουσιάζει το λόγο που έκλεισε το Orama, το νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη που (σχεδόν κάθε καλοκαίρι τέτοια περίοδο) εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης .

Γράφει, λοιπόν, ο συνάδελφος Νάσος Γουμενίδης :

Η εφημερίδα «Έθνος”, έρχεται σήμερα οκτώ ημέρες μετά την αποκάλυψή του blog και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας. (Θυμηθείτε εδώ)

Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν ο Βέρτης έκλεισε. Μπήκε Λουκέτο. Και ο λόγος ήταν η υπεραριθμία των θαμώνων σε σχέση με την άδει, αλλά και κάποιες παραβάσεις που αφορούσαν στην κεντρική είσοδο του κέντρου.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας συνελήφθησαν όχι ένας αλλά δυο εκ των συνεργατών του Βέρτη και κατόπιν καταγγελίας ο Δήμος προχώρησε στην ανάκληση της άδειας. Τι θα γίνει από τώρα και στο εξής; Πέρα από το πρόστιμο των 84.000 ευρώ για παράνομη τοποθέτηση πινακίδων και χρήση δημοτικού χώρου, η υπόθεση έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και θα την παρακολουθούμε στενά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...