Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ : «Σίγουρος» ο Αλεξόπουλος ότι θα εκθρονίσει τον κομμουνιστή Πελετίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Το «Tsipas-Hlias blog» ήταν αυτό που έδωσε real time -πρώτο- την πληροφορία, με την αντίστοιχη επιχειρηματολογία, ότι όχι μόνο θα διεκδικήσει να γίνει Δήμαρχος Πατρέων, αλλά σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες συνθήκες, συγκεντρώνει βάσιμες πιθανότητες για θετικό και ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα. 

Ο λόγος για τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαίας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ο οποίος, όσο περνάει ο καιρός και αποκαλύπτονται σταδιακά τα «κρυμμένα» χαρτιά των υπόλοιπων υποψηφίων, αισθάνεται όλο και πιο σίγουρος. 

Ενδεικτική είναι η δήλωση στενού του συνεργάτη στο «Tsipas-Hlias blog» : « Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι προνοήσουμε από νωρίς για αυτό που έρχεται. Και είναι πολύ μεγάλο».

Θα πει κανείς, ναι, αλλά εσύ πρόσφατα δεν ισχυρίστηκες ότι και ο ίδιος γνωρίζει πως δεν έχει καμία τύχη απέναντι στον Πελετίδη; Μπορεί, αλλά μήπως αμέσως μετά δεν διαβάσατε (με αποκλειστικό δημοσίευμα) ότι στο σκεπτικό του υπάρχει ένα ενδεχόμενο για να εκθρονίσει τον κομμουνιστή δήμαρχο. 

Στις 20 Αυγούστου 2018 είχα κάνει την σχετική αποκάλυψη. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...