Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Αποκάλυψη «Tsipas Blog» για Βέρτη : Θα ξανατραγουδήσει στο «Όραμα» ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΤΗΣ LIVE
Τo «Tsipas-Hlias Blog», έχοντας εξαιρετικά καλή πληροφόρηση για τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της υπόθεσης γύρω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Όραμα», στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ο Νίκος Βέρτης έχει διπλό ρόλο, όχι μόνο του τραγουδιστή αλλά και του εμπορικού εκμεταλλευτή, καθώς από το 2015 το μισθώνει, και -όπως γράφτηκε στον Τύπο, απειλείται με οριστικό λουκέτο λόγω της υπεραριθμίας των θαμώνων σε σχέση με την άδεια, θα δώσει (ευθύς αμέσως ) την απάντηση αν θα ξανανοίξει. 

Σύμφωνα με πρόσωπο που είναι σε θέση να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές, «κανονικά θα λειτουργήσει αυτή τη βδομάδα». 

Με ποιο σκεπτικό αιτιολογεί την άποψή του αυτή;; «Δίνει ένα αυτόφωρο την μέρα (Παρασκευή και Σάββατο) για το υπεράριθμο και τέλος».

Και συμπληρώνει: «Η ιστορία αυτή κρατάει χρόνια. Προκειμένου να αποφευχθεί η αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και την ερχόμενη βδομάδα. Όπως και στο υπόλοιπο διάστημα της παραμονής του».


Το ίδιο πρόσωπο επεσήμανε, βέβαια, πως «Αν θέλετε την… προσωπική μου εκτίμηση, θεωρώ ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο ο Νίκος (τον Βέρτη εννοεί) θα αξιοποιήσει τις υψηλές γνωριμίες του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...