Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Η "αντεπίθεση" του Κουρκούλη

Αποτέλεσμα εικόνας για νΙΚΟς κοΥΡΚΟΥΛΗς
Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν, που ξαναβρέθηκε ύστερα από αρκετά χρόνια στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη, συνεργαζόμενος με τον Πέτρο Ιακωβίδη, όντας κάτω από την επιχειρηματική ομπρέλα των Κώστα Μπερτάκη-Γιώργου Ποζίδη, οι φαν του Νίκου Κουρκούλη έδειχναν ενθουσιασμένοι. Που ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης έδινε κάποια ορατά σημάδια περί οριστικής επιστροφής του στην Ελλάδα και το μουσικό στερέωμα. Θυμίζουμε ότι είχε μεταναστεύσει οικογενειακώς στην Αυστραλία. 

Σίγουρα, δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι διανύει και το καλύτερο φεγγάρι της καριέρας του, αλλά δεν παύει να παραμένει ελκυστικός και μια σίγουρη λύση στα μάτια των επιχειρηματιών της νύχτας. Χαρακτηριστική περίπτωση η οικογένεια Πριοβόλου, η οποία απέσπασε τη θετική απάντηση του, ώστε να συνυπάρξει για τους επόμενους μήνες στη πίστα του Votanikos με τον Μάκη Δημάκη.

Αλλά συγχρόνως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Tsipas-Hlias , ο Κουρκούλης, που τα βρήκε σκούρα στην υλοποίηση μιας συγκεκριμένης επιχειρηματικής πρωτοβουλίας, ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...