Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Έσκασε η μεταγραφή «βόμβα» του χειμώνα - Δείτε που θα εμφανίζεται μετά το ατύχημα ο Βρεττός

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τη λέξη «βόμβα» σε παρόμοιες ειδήσεις, ακόμα και καταχρηστικά. Αυτήν τη φορά όμως, η χρήση της, δεν εμπεριέχει καθόλου δημοσιογραφική υπερβολή.

Η είδηση πως o  γνωστός τραγουδιστής – ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία – Ηλίας Βρεττός, συμφώνησε πριν από λίγες ώρες να εμφανιστεί τον επόμενο χειμώνα στο TOKYO THEATER..έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί…«Βόμβα» και μάλιστα μεγατόνων. 

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στο Facebook, από τον εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης, Σταύρο Βουτυράκο. Ο οποίος, μιας και και το έφερε η κουβέντα, λίγο νωρίτερα είχε σπάσει, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, τη συνεργασία του με κορυφαίο καλοκαιρινό κλαμπ. 

Μέχρι, λοιπόν, οι καλοθελητές να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, αυτός τους πρόλαβε . Και μάλιστα κυριολεκτικά στον ύπνο. 

Εσπευσμένα και με συνοπτικές διαδικασίες απέσπασε το «ναι» του Ηλία Βρεττού. Παρότι η αλήθεια πως μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, γεγονός που συντέλεσε ώστε να αυξηθεί κατακόρυφα η δημοτικότητα του, είχε πάμπολλες προτάσεις. Αυτός όμως προτίμησε Βουτυράκο. 

Λογικά θα του έδωσε τις εγγυήσεις που ζήτησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...