Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Frangelico : Γιατί κέρδισε φέτος το «στοίχημα» στη Αθηναϊκή νύχτα

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Ακούω, διαβάζω, βλέπω από εδώ και από εκεί διάφορα δημοσιεύματα για γεμάτα μαγαζιά… sold out και «τεράστιες επιτυχίες» σχημάτων στην Αθήνα. Δεν σας κρύβω πώς χαίρομαι πολύ να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει και να στηρίζει σχήματα. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Πόσο αληθινές είναι οι εικόνες αυτές; Και πώς κανείς αξιολογεί την επιτυχία;

Την αξιολογεί εισπρακτικά ή σε βάθος χρόνου; Εννοώ σε διάρκεια; Αυτό που γνωρίζω είναι πώς το μοναδικό μαγαζί, από κοντά και το Fantasia, που την φετινή πολύ δύσκολη σεζόν, επέδειξε τη μεγαλύτερη αντίσταση στην πίεση είναι το Frangelico. 

Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο με την μεγαλύτερη διάρκεια. Την μεγαλύτερη σεζόν. Άλλωστε είναι γνωστό πώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας-στον Θανάση Γκουγούση αναφέρομαι-κρατάει όρθια τα σχήματα του για πολλούς μήνες. Και ενίοτε τα αλλάζει, ώστε το βασικό προσφερόμενο προϊόν να μην κουράζει, αλλά από την άλλη να διεγείρει το ενδιαφέρον του κόσμου . Αυτού του κόσμου που τόσα χρόνια στηρίζει φανατικά, σχεδόν ευλαβικά, κάθε επιχειρηματική προσπάθειά του. 

Οπότε, λοιπόν, μη σας προκαλεί απορία που μέσα στη σεζόν ανεβοκατέβασε τρία διαφορετικά σχήματα. Ξεκίνησε με Μακρόπουλο-Αμαρυλλίς-Αρσενίου, συνέχισε με Τσαλίκη-Ηλιάδη-Βασιλάκο και πορεύεται μέχρι σήμερα με τους Γιαννιά-Νταντά-Σάκη Αρσενίου. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κείμενο

Ανεξαρτήτως πόσα και ποια πρόσωπα θα περιλαμβάνει η επόμενη μουσική σύμπραξη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias Blog» καμία απολύτως απόφαση ακόμη δεν έχει ληφθεί. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι άλλο από το οικογενειακό κλίμα και την χημεία όλων των συνεργατών. Δυο στοιχεία που αποτελούν την βάση για κάθε μαγαζί. Αυτό το μυστικό συνιστά και ένα μάθημα για το πώς πρέπει να «τρέχουν οι ναοί διασκέδασης… στην Ελλάδα του 2018.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κοντινό πλάνο
Θανάσης Γκουγούσης- Γιώργος Γιαννιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...