Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ποια γνωστή τραγουδίστρια πέρασαν για ανιψιά του Μίμη Δομάζου και της πρότειναν να γίνει βουλευτής(ΦΩΤΟ)


...με  τη ΝΔ !

Αν το όνομά της σας ακούγεται γνωστό και η φυσιογνωμία της σας θυμίζει κάτι, δε γελιέστε.

Μπορεί η καθημερινότητα της Έλενας Δομάζου να είναι συνυφασμένη με τις πίστες και τη μουσική γεινότερα, κερδίζοντας μάλιστα όλες τις εντυπώσεις το φετινό καλοκαίρι, όντας στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, όμως –σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες - υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να κάνει… «στάχτη και μπούρμπερη» τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias Blog», η ταλαντούχα τραγουδίστρια φέρεται να δέχτηκε πρόταση να πολιτευτεί . 

Συγκεκριμένα, της ζήτησαν να «κατέβει» υποψήφια βουλευτής στον Πειραιά, με την εξής επιχειρηματολογία :

Διότι ανήκει στην πλέον δυναμική ηλικιακή ομάδα των 25-54 ετών, επομένως ικανοποιεί το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανανέωση. Επιπλέον, κι εδώ είναι το ζουμί, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν την εντύπωση-εσφαλμένα ασφαλώς μιας και πρόκειται απλώς για συνεπωνυμία-ότι είναι ανιψιά του μεγαλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και γνωστού νεοδημοκράτη . Του Μίμη Δομάζου! 

Το δια ταύτα, πάντως, είναι ότι, με ιδανικές αναλογίες και βλέμμα πολλά υποσχόμενο, η Έλενα, εφόσον εκλεγεί, θα δώσει άλλο αέρα στη Βουλή και σίγουρα θα συζητηθεί πολύ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΕΝΑ ΔΟΜΑΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...