Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ο «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ

Κώστας Μπερτάκης - Χρήστος Βαρδάλος

Ας μιλήσουμε επιτέλους με λόγια σταράτα και ξεκάθαρα . Για να φθάσει να γίνει πρώτος και τρανός ο άνθρωπος και επιχειρηματίας που θεωρούσε δεύτερο πατέρα του ο Παντελίδης, που τον πίστεψε, αγάπησε και στήριξε όταν όλοι οι άλλοι τον λοιδορούσαν, δεν βρήκε τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα. Αλλά στη ζωή του προσεγγίστηκε από, μετρημένους έναν προς έναν, 20.317 «τυχοδιώκτες» και «χλιδάνεργους».

Και όλοι αυτοί περίμεναν να τους τακτοποιήσει κάπου. Επειδή είχαν αναπτύξει μία γνωριμία με τον Μπερτάκη. Επειδή, στο φτωχό τους μυαλό, τον είχαν βοηθήσει, επειδή χρόνια είναι κοντά του, από πίσω του, της προσκολήσεως. Το ξανατονίζω εδώ, αυτά όλα στο μυαλό τους. 

Ο Μπερτάκης, δηλαδή, με το που έγινε κυρίαρχη δύναμη στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, το πρώτο που όφειλε να κάνει ήταν να τους θυμηθεί. Όλους αυτούς που ουσιαστικά δεν έχει καμία ιδιαίτερη «σχέση». Όλους αυτούς που όταν διαβάζουν «Tsipas-Hlias Blog» θέλουν δεν θέλουν θα ...ζορίζονται.

Έτσι τον θέλουν τον μεγαλοεπιχειρηματία, τον κάθε μεγαλοεπιχειρηματία, τον κάθε οικονομικό παίκτη. Να βολεύει όλους όσους δήλωναν προσωπική υποστήριξη σε αυτούς. Δηλαδή, να λειτουργήσει όπως ο πολιτικός. Και ένας πολιτικός όσα περισσότερα ρουσφέτια κάνει τόσο πιο σπουδαίος εθνοπατέρας θεωρείται.

Κόντρα στις «δημοσιοσχετίστικες» πρακτικές αυτές, ο σημερινός μέντορας του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει ήδη επιλέξει ποιοι θα τον στελεχώνουν. Και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα (του ενός χεριού). 'Άλλωστε, ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι στο τρένο των επιτυχιών, χωράνε λίγοι και καλοί. Οι πολλοί κάνουν θόρυβο.

Ο καταγόμενος από το Διακοπτό Αιγίου επιχειρηματίας Χρήστος Βαρδάλος, πάντως, ανήκει αδιαμφισβήτητα σε αυτούς τους ολίγους. 

Ίσως να είναι ο μοναδικός πραγματικός κολλητός του Κώστα. 

Ίσως να είναι ο μοναδικός που δεν αποσκοπεί σε ..ρουσφέτια. 

Όλοι οι άλλοι είναι «παρατρεχάμενοι»«ερασιτέχνες» και «νεροκουβαλητές».

Χαίρετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...