Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
Η ιστορία είναι γνωστή, όπως την αποκάλυψε το «Tsipas-Hlias Blog» και δεν διαψεύστηκε από κανέναν: O Κώστας Μπακαλάρος πάει για δήμαρχος Πάτρας. Γιατί όχι; Τον θέλει ο Ανδρέας Μαζαράκης , οι οικονομικοί «παίκτες» και οι οπαδοί της Παναχαϊκής, στην οποία διατελεί πρόεδρος. Δευτερεύουσας σημασία είναι τι μπορεί να κάνει για την πόλη.

Η γνώση του αντικειμένου δεν αξιολογείται. Η δημοφιλία και μόνον παίζει μπάλα στην Ελλάδα. Πολλά παραδείγματα έχουμε από το παρελθόν. Τρανό η εκλογή του βουλευτή Ανατολάκη στο παρελθόν με τον ΛΑΟΣ στη Β' Πειραιά. Είσαι γάβρος μας κάνεις. Είσαι αρχιγάβρος μας παρακάνεις.

Αυτό είναι ένα σκέλος. Το σίγουρο. Το αδιάφορο. Το πιο ενδιαφέρον είναι γιατί προέκυψε αυτό το θέμα και πώς. Η είδηση, η οποία δεν βγήκε από τους φορείς της πόλεως, έχει έναν μοναδικό σκοπό. Να τσεκάρει πρώτα τη απήχηση που θα έχει και ανάλογα με τα αποτελέσματα της ..δοκιμής, να ληφθεί η οριστική απόφαση. 

Πάντως, όπως επισήμαιναν οι «αυλικοί» του ... Ο πρόεδρος, όμως, συνηθίζει να κάνει ανατροπές!

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο καθένας κάνει το παιχνίδι του. Παιχνίδι γίνεται. Γιατί ο Μπακαλάρος δεν «παίζει» στις εκλογές για το δήμο της Πάτρας; Παίζει, και «παραπαίζει».! (Πάντα με την… καλή έννοια). Εδώ ο άνθρωπος «παίζει μεγάλη μπάλα» στα επιχειρηματικά, έχοντας γίνει απόλυτα κυρίαρχη δύναμη στην εμπορεία και διακίνηση αναψυκτικών και ποτών , όχι μόνο στην Πάτρα αλλά- με τα σημερινά δεδομένα- καλύπτει γεωγραφικά τις περιοχές Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου...και θα αγνοήσει τα του οίκου του, τα του δήμου του;»

Μπορεί κανείς να υποθέσει πολλά για τη σκοπιμότητα της φημολογίας, όμως το φρόνιμο είναι να περιμένουμε να κατακάτσει η σκόνη για να έχουμε πιο καθαρή εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...