Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Ο «ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ» ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Το ακούσαμε και αυτό. Η «Νέα Πόλη», στο πλαίσιο των συμμαχιών που αναζητεί στην επερχόμενη αυτοδιοικητική μάχη , δεν θα δυσκολευτεί και πολύ να συμπράξει με τη Δημοτική παράταξη της ΡΑΠ (μερίδα των μελών της προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ). Όπως το ακούτε . Δεν το λέω εγώ, αλλά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο της Πάτρας και γνωστός νεοδημοκράτης επιχειρηματίας, Κώστας Χριστόπουλος. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, είπε πως «βεβαίως και θα συνεργαζόμουν με την ΡΑΠ, την οποία αποτελούν άνθρωποι που νοιάζονται για την πόλη», προσθέτοντας πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο συμμετοχής της παράταξής του σε ένα νέο δημοτικό σχήμα, το οποίο θα διεκδικήσει το Δήμο, ακόμα και αν δεν είναι αυτός που θα ηγηθεί.

Ελάτε τώρα να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν ο Μητσοτάκης απαντούσε θετικά στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τσίπρα. Πόλεμο θα είχαμε τώρα... Κι , όμως, o Χριστόπουλος το ..ξεστόμισε. Και φυσικά είχε τους λόγους του ... Κακοπροαίρετα σκεπτόμενος θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι βλέποντας την ΝΔ να τον «αδειάζει»- θυμηθείτε τα λόγια του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαίας Ανδρέα Μαζαράκη από το ίδιο ραδιοφωνικό βήμα-  να ήθελε να τους ταρακουνήσει. «Αφού θέλετε να δώσετε (ή δώσατε) σε άλλο πρόσωπο το χρίσμα, δεν θα διστάσω να πάω στην άλλη πλευρά, των αντιπάλων ...».

Πολιτικός εκβιασμός ή αλλιώς ο «σκοπός αγιάζει τα μέσα»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...