Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Πώς ο Μαζαράκης «στρώνει το έδαφος» στον Μπακαλάρο

«Η ΝΔ θα πάει στη στήριξη εκείνου του προσώπου που θα προκρίνει η κοινωνία και το οποίο δεν θα έχει στενή κομματική σχέση με κανένα πολιτικό χώρο, ακόμα κι΄ αν στο τραπέζι μπει θέμα συνεργασιών…».

Τα παραπάνω ανέφερε στο ράδιο Γάμμα και στον δημοσιογράφο Γιάννη Γεωργόπουλο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Μαζαράκης. Αναφερόμενος να προσδιορίσει το πλαίσιο εντός του οποίου κινείται η φιλελεύθερη παράταξη σε ότι αφορά τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων που Θα στηρίξει. 

Τι σημαίνει αυτό; Σε «πρόσωπο» και όχι στα κομματικά «ένσημα» στοχεύει η Νέα Δημοκρατία. Θα στηριχτεί υποψήφιος χωρίς κομματική «προϋπηρεσία». Μ' άλλα λόγια, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως ο κος Μαζαράκης περνάει εντέχνως και εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα ότι το «χρίσμα» θα δοθεί στον Κώστα Μπακαλάρο. Τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή και γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας. Στο οποίο αναφέρθηκα σε προηγούμενο άρθρο μου . (θυμηθείτε εδώ)

Είναι άλλωστε ο μοναδικός που  ανταποκρίνεται στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά . Ούτε ο Κώστας Χριστόπουλος, ούτε ο Νίκος Παπαδημάτος. Αν και ο δεύτερος, όπως, όπως σας έχει ενημερώσει το Tsipas-Blog εδώ και πολύ καιρό, δεν θα διεκδικήσει τελικά τον θώκο του Δημάρχου Πατρέων. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...