Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Αποκλειστικού μας: «Θυσιάζει την Περιφέρεια για να γίνει Υπουργός ο Κατσανιώτης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ
Μερικές φορές είναι να απορεί κανείς, όταν παρακολουθεί ακόμη και έγκριτα μέσα ενημέρωσης και πετυχημένους δημοσιογράφους να τσακώνονται δημοσίως για το ποιος, πότε ακριβώς έγραψε τι, αλλά τελικά η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ να ανήκει αλλού!

Επί του προκειμένου, έτσι για να μαθαίνουν οι νεότεροι αναγνώστες της στήλης και να θυμούνται οι παλαιότεροι. Το «Tsipas-Hlias blog» σας είχε αποκαλύψει από τις 11 Ιουνίου-δείτε ΕΔΩ- αμέσως μετά τη μυστική συνάντηση που είχε με γνωστό επιχειρηματία των Πατρών, πως ο απώτερος και μοναδικός στην πραγματικότητα στόχος του Ανδρέα Κατσανιώτη ήταν και παραμένει το ...υπουργιλίκη!

Η αλήθεια είναι αυτή! Όσο κι αν πάμπολλα μέσα ενημέρωσης ή και δημοσιογράφοι θέλουν να λένε -ή και να πιστεύουν δικαιολογημένες διαρροές- ότι «παίζει» ακόμα το ενδεχόμενο ο γαλάζιος βουλευτής Αχαΐας και αγαπημένο παιδί του ΣΚΑΙ να διεκδικήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Όπερ και… επετεύχθη!

Όπως είμαι σε θέση να πληροφορούμαι, αυτό εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε κοντινό του πρόσωπο. «Ότι δηλαδή δεν προτίθεται να θυσιάσει τη συμμετοχή του στο νέο υπουργικό σχήμα (με την προϋπόθεση βέβαια να έχει εκλεγεί μια άλλη κυβέρνηση. Και αυτή είναι η ΝΔ) για το πόστο του Περιφερειάρχη».!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...