Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Οι ...μαυροκόρακες, ο Αργυρός και το «ποιος τελικά βρίσκεται πίσω από Tsipas Blog»;


Η δημοσιογραφία της ...λάσπης και της στοχοποίησης των πάντων στα καλύτερά της. Οι πληρωμένες «πένες» και τα μισθωμένα στόματα στα ΜΜΕ και κυρίως στο διαδίκτυo, συνεχίζουν να πυροβολούν πισώπλατα τον Κωνσταντίνο Αργυρό - το κορυφαίο , κατά κοινή ομολογία, όνομα σήμερα στο καλλιτεχνικό χώρο. 

Αφού πρώτα «σκαρφίστηκαν» - εκ των προτέρων φαντάζομαι- ότι οι «σταθμοί της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας είναι χαμηλής ποιότητας, συγκριτικά με άλλους τραγουδιστές αντίστοιχου ή μεγαλύτερου βεληνεκούς, όπως παραδείγματος χάρη του Αντώνη Ρέμου», συνεχίζουν να εμμένουν στην κριτική. Όχι την υγιής, αλλά την εγωκεντρική και την εμμονική. Για να καταλάβετε, τώρα βρήκαν να πουν για τις ...τιράντες του. Και όμως ναι!

Το τι λένε βέβαια αυτά τα "αόρατα θρασίμια", καμία σημασία δεν έχει, για να θυμηθώ και έναν φίλο από τα παλιά, ο οποίος σε μία συζήτηση μας, ακούγοντας μίαν ύβρη προς το πρόσωπό του, ρώτησε «Ποίος το λέει αυτό;» για να πει, μόλις ο υβριστής απάντησε «εγώ»: «Τότε δεν έχει καμία σημασία».

Το ότι τους ενοχλεί η επιτυχία του συγκεκριμένου τραγουδιστή είναι πασιφανές.

Επίσης, είναι ηλίου φαεινότερο πως το «Tsipas-Hlias Blog» τους χαλάει την μοιρασιά της πίτας.

Δεν πειράζει: έκαστος εφ' ω ετάχθη.

Και κάτι τελευταίο: κι άλλοι απ΄ το συνάφι σας "εμίσησαν" τον Μπερτάκη, τον επιχειρηματία που συνεργάζεται ο Κωνστάντιος, αλλά δεν έκαναν έτσι.

ΥΓ. Οι άσχετοι και κακοήθεις θα υπονοήσουν (και τούτη τη φορά) ότι "τα κείμενα μας υπαγορεύονται  -η ταυτίζονται - με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα της νύχτας. Το ύφος του «tsipas-hlias blog», σαίνια μας διαμορφώνεται με μοναδικό κριτήριο την ανακάλυψη της αλήθειας για το αναγνωστικό κοινό. Γι αυτό όποιος "δημοσιογραφίσκος" - υπηρέτης του οποιοδήποτε τον χαρτζηλικώνει - σας έχει πείσει για το αντίθετο, τότε περαστικά σας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...