Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επιστρέφει δριμύτερος ο Βουτυράκος- Το στοίχημα του Βρεττού και η «παλιά πόρτα»

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Tsipas-Hlias Blog», για την αποδοχή από τον Ηλία Βρεττό της πρότασης του «Tokyo-Theater», ώστε τον φετινό χειμώνα να πορευτεί καλλιτεχνικά, παρά το γεγονός ότι ...πολιορκήθηκε στενά σχεδόν από όλα τα «μεγαθήρια» της αθηναϊκής νύχτας, έκανε το γύρο του διαδικτύου, με πολλές ιστοσελίδες να το έχουν «εξώφυλλο».

Παρά όσα γράφονται και ακούγονται, λοιπόν, οι πληροφορίες που έχω λένε ότι, ο πρώην ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Caramela», Γιάννης Βουτυράκος επιστρέφει δριμύτερος. Ο στρατηγικός του σχεδιασμός, περιλαμβάνει να αναλάβει εξ ολοκλήρου το μάνατζμεντ του συγκεκριμένου τραγουδιστή, που τώρα ανήκει στον Λουκά Καραγιάννη. 

Ουσιαστικά θα αποπειραθεί να κάνει αυτό που ξέρει τόσο καλά και ήδη έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του έως τώρα. Με τόσους άλλους καλλιτέχνες, όπως παραδείγματος χάρη οι: Γιώργος Τσαλίκης, Πάνος Καλίδης, Σάκης Αρσενίου, Χρύσπα, Χριστίνα Κολέτσα,  Κυριάκος Κυανός κ.α.

Να σημειωθεί πάντως ότι, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «TsipasBlog», ο κος Βουτυράκος δέχτηκε την κρούση για συνεργασία, από κάποιους φίλους-πρώην πολύ στενούς συνεργάτες από τα παλιά, επί των ημερών του Caramela, που μεγαλούργησαν μαζί, ωστόσο η πόρτα του γι αυτούς έχει κλείσει οριστικά ...με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...