Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πανηγυρική Επιβεβαίωση «Tsipas-Hlias Blog» για Βέρτη : Διπλή δικαστική δικαίωση - Συνεχίζει κανονικά στο ORAMA , στην Θεσσαλονίκη !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΤΗΣ
Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το «Tsipas-Hlias Blog», σε άρθρο της 22ας Αυγούστου, για τις εξελίξεις γύρω από το φημολογούμενο «λουκέτο» στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Όραμα», που εμφανίζεται ο Βέρτης στη Θεσσαλονίκη, για υπεράριθμους πελάτες, θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.. 

Ιδιαίτερα δε τόνισα ότι «πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο ο φτασμένος τραγουδιστής θα αξιοποιήσει τις υψηλές γνωριμίες του». Και η αποκάλυψη αυτή μπορεί να ενόχλησε πολλά καλοταϊσμένα «παπαγαλάκια» του χτες, «αγριμάκια» του σήμερα, όμως κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου και των μέσων ενημέρωσης!

Ακολούθησαν, λοιπόν, αλλεπάλληλα ρεπορτάζ που μας επιβεβαιώνουν (βλ. πορταλ «ant1news.gr»), ότι η απόφαση του δικαστηρίου «έκλεισε στόματα» και ότι οι εμφανίσεις του, συνεχίζονται δυναμικά, στο ασφυκτικά γεμάτο “ ORAMA - The music show”.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ που υπογράφει η Χριστίνα Παπαδημητροπούλου, κάνοντας κλικ ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...