Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Κι όμως, ακούγεται, αλλά μην το δένετε και κόμπο, ότι ο Κώστας Μπακαλάρος θα κατέβει για δήμαρχος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
Σε προηγούμενο άρθρο μου με τον τίτλο «Πως προέκυψε για Δήμαρχος ο Μπακαλάρος», επισήμανα πολλά σημαντικά πράγματα, που έβλεπαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την φημολογούμενη πρόθεση του Προέδρου της ΠΑΕ Παναχαΐκή και γνωστού επιχειρηματία να διεκδικήσει τον δημαρχικό θώκο της Πάτρας. 

Αναμφίβολα, όμως, το ρεζουμέ της υπόθεσης συνοψίζεται στις παρακάτω αράδες: «Το πιο ενδιαφέρον είναι γιατί προέκυψε αυτό το θέμα και πώς. Η είδηση, η οποία δεν βγήκε από τους φορείς της πόλεως, έχει έναν μοναδικό σκοπό. Να τσεκάρει πρώτα τη απήχηση που θα έχει και ανάλογα με τα αποτελέσματα της ..δοκιμής, να ληφθεί η οριστική απόφαση». 

Με άλλα λόγια, τόνισα πως το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτα δεν είναι ..σίγουρο και όλα εξαρτώνται από το ...brand name του. Αν θα «πουλήσει» και θα έχει απήχηση. 

Έτσι, λοιπόν, σε συνέχεια του ρεπορτάζ, το αποτύπωμα της εν λόγω (ανεπιβεβαίωτης μέχρι στιγμής) πληροφορίας βρίσκεται στα χέρια του. Και, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Tsipas-Hlias Blog, δεν είναι τόσο ισχυρό και πειστικό, ώστε να τον πείσει να προχωρήσει τελικά σε πράξη τις ...υψηλές βλέψεις του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...