Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Απίστευτη «βόμβα» του Πατρινού γλεντζέ που έκανε «ζημιές» στα μπουζούκια και βρέθηκε στη φυλακή : «Αφού ...ευεργετήθηκαν, μου γύρισαν την πλάτη»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΦΥΛΑΚΗ

Είδηση που προκάλεσε «σεισμό» στα θεμέλια της νύχτας και ιδίως των μπουζουκιών, αν αναλογιστεί κάνεις ότι ήταν αυτός που κυριολεκτικά συντήρησε όλη την παραγωγή γαρίφαλων τον χειμώνα που πέρασε. Ενώ αποτέλεσε πηγή αναφοράς και αναδημοσίευσης για δεκάδες άλλα ενδελεχή ρεπορτάζ που ακολούθησαν από εφημερίδες και sites.

Στη συνέχεια, σε άλλο αποκλειστικό ρεπορτάζ μου, εδώ μέσα από το προσωπικό μου blog, πρώτος και κατ' αποκλειστικότητα μετέδωσα ότι αφότου βρέθηκε έγκλειστος -για λίγες μόνο μέρες- στις φυλακές Κορυδαλλού, αποφυλακίστηκε . Αφού τα χρήματα που απαιτούνταν ως εγγύηση, 48 χιλιάδες, δόθηκαν ως  «εξυπηρέτηση», από πολύ γνωστό επιχειρηματία και φίλο του.

Σήμερα , όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το «Tsipas-Hlias blog», ο συγκεκριμένος τύπος, μιλώντας σε πολύ στενό του φίλο, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ένα βαθύτατο παράπονο του, σχετικά με την περιπέτεια που βίωσε.

Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι «υιοθετήθηκαν ψέμματα εις βάρος του, έτσι ώστε να κρεμαστεί ως ..πρώτο θέμα από τα μανταλάκια των περιπτέρων..»

Ο ίδιος, ωστόσο, προστεθεί μέσα σε αυτό το σκηνικό και άλλη μια παράμετρο, την οποία το «Tsipas-Hlias blog» δεν θέλει ακόμη να υιοθετήσει ότι ισχύει… Ο καιρός θα δείξει, πάντως!

Τι λέει; Ό,τι «δεν του δόθηκε ένα χέρι (βοηθείας), όταν την χρειάστηκε». Συγκεκριμένα αναφέρεται σε δύο πρόσωπα στο χώρο του επιχειρείν, οι οποίοι, όπως ο ίδιος τονίζει, «ενώ είχαν ευεργετηθεί πλουσιοπάροχα από αυτόν, όμως αποδείχτηκαν κακοί και αχάριστοι».!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...