Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!...


Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο δημητρης σπυροπουλος
Έχεις ..πακέτο, έξυπνο είναι να τη χωθείς στο ποδόσφαιρο, στη συγκεκριμένη μπίζνα πλανητικής εμβέλειας. Που, όμως, κάποτε ήταν ένα παιγνίδι των φτωχών και, μάλιστα, ενταγμένο στην προοπτική της κοινωνικής αμφισβήτησης.

Αντιλαμβάνεσαι γιατί. Λεφτά έχεις μπόλικα και σου περισσεύουν, είσαι και πρόεδρος ΠΑΕ. Ποντάρεις μια χεριά, μια χούφτα εκατομμύρια σ' ένα από τα σχήματα που διεκδικούν το μαγαζί για να έχεις έναν λόγο παραπάνω, αν είσαι στο μπλοκ των κερδισμένων.

Και κάτι άλλο. Φροντίζεις να προστατεύεις την δημοσιογραφική αυλή σου. Για να γράφουν φαρδιά πλατιά στον φιλικό σου τύπο, "Είναι τρελός ο πρόεδρος... '' διότι φέρνεις παικταράδες" . Ο καθένας με την τρέλα του. Έτσι πάει. Για τη συγκεκριμένη μερίδα του τύπου ''Είναι τρελός ο πρόεδρος και τα σαρώνει όλα... '' γράφουν με γράμματα μεγάλα, και με μικρά ότι φεύγουν, όταν τελειώνουν κάποιοι παικταράδες, πρωτοσέλιδοι κι αυτοί που είχαν αποκτηθεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τον τρελό πρόεδρο.

Αλλά όπως σε κάθε κανόνα έτσι κι εδώ υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μια τέτοια είναι ο Δημήτρης Σπυρόπουλος. Ο πρόεδρος του Πανμοβριακού, της ομάδας-φαινόμενο του Ριόλου, που έγραψε ιστορία . Αφού για πρώτη φορά κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και μαζί κέρδισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Από τα αλώνια στα σαλόνια μέσα σε μια επταετία. Το 2011 αγωνιζόταν στην Γ κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας και το 2018 πανηγυρίζει την άνοδο του στην Γ εθνική. Αυτά τα επτά χρόνια πανηγύρισε άνοδο στην Β΄ κατηγορία, στην Σούπερ Β, στην Α΄ κατηγορία και μετά από τρία χρόνια συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στις ομάδες της Γ ΄ Εθνικής, έχοντας παίξει τα δυο τελευταία χρόνια και στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών.

«Μόνος μου δεν μπορώ να πάω την ομάδα στην Γ εθνική, η νυν διοίκηση έχει ταβάνι. Αν δεν υπάρξει βοήθεια το βλέπω δύσκολο, το επόμενο δεκαήμερο θα είναι «φωτιά» και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Το ποσό που απαιτείται δεν είναι εξωπραγματικό, χρειάζονται και άλλα πράγματα. Είναι ένα θέμα που θέλει πολλή σκέψη πριν την απόφαση. Θέλουμε αν παίξουμε στην Γ εθνική, να έχουμε σοβαρή και αξιοπρεπή παρουσία και όχι απλά να κατέβουμε για την συμμετοχή. Πρέπει να σκεφτούμε το γηπεδικό αφού θα παίξουμε στην Κάτω Αχαΐα ή στο Λάππα, τα παιδιά του χωριού και πολλά πράγματα. Θέλει μεγάλη σκέψη, είναι μια δύσκολη απόφαση», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στις 6 Ιουνίου. 

Μαγκιά του Σπυρόπουλου να ζυγίζει τα πράγματα στο χώρο. Και να μετράει μέχρι πόσο μπορεί να αντέξει η τσέπη του. Μόνο της πλάκας δεν είναι το αφεντικό του Πανομβριακού. Έχει πάρει πολύ σοβαρά, και πολύ προσωπικά, την εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο. Ασχολείται καθημερινά 24 ώρες με το πρωτάθλημα, με ό,τι σχετίζεται με το πρωτάθλημα, όχι μονάχα με την ομάδα του.

Να ξέρουμε τι λέμε. Δεν κάνει χόμπυ ο Σπυρόπουλος. Είναι και θέμα χαρακτήρα. Ο Πανομβριακός είναι πολύ μέσα στη σκέψη και την καρδιά του. Όμως! Ο άνθρωπος δεν είναι γραφικός.

Δεν αποκλείεται αύριο να αλλάξει συμπεριφορά. Τίποτα δεν αποκλείεται. Προς το παρόν είναι κάργα καψούρης με την ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...