Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Κατσανιώτης, κάθε λίγο και λιγάκι στον ΣΚΑΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι
Κάποια πράγματα σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθούν τυχαία η περιστασιακά. Δεν μπορεί, κάτι άλλο παίζει από πίσω. 

Αυτό μου έρχεται στο μυαλό βλέποντας τον Ανδρέα Κατσανιώτη να είναι κάθε λίγο και λιγάκι στην «αέρινη» οθόνη. Και πιο συγκεκριμένα στο ΣΚΑΙ, το κανάλι του Φαλήρου, συμφερόντων του εφοπλιστή Γιάννη Αλαφούζου. Όσο, μάλιστα, φουντώνει η σεναριολογία για το ενδεχόμενο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών, 13 Οκτωβρίου 2019 η επικρατέστερη ημερομηνία, μαζί με τις αυτοδιοικητικές, τόσο «πυκνώνει» η παρουσία του βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Θα μου πείτε τώρα, «Πως γίνεται ένας περιφερειακός πολιτικός παίκτης να έχει τέτοια συχνή πρόσβαση στο κορυφαίο -κατά πολλούς- mediako σύστημα της Αθήνας;»

Η απάντηση είναι μάλλον φανερή και θα στη δώσει -ποιος άλλος- το «Tsipas-Hlias Blog»: θα ξεχνάτε ότι διατελούσε επί σειρά ετών διευθυντής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της εφημερίδας «Καθημερινή», που ανήκει στην ίδια οικογένεια. 

Από τι φαίνεται, λοιπόν, τώρα που είναι η κατάλληλη στιγμή, χρησιμοποιεί τις παλιές «υψηλές» γνωριμίες του. 

Άλλωστε, ένας πολιτικός που δεν έχει αναγνωρισιμότητα δεν μπορεί να διαπραγματευτεί τίποτα.  Όταν δεν έχει διαπραγματευτική δύναμη πάντα τον ρίχνουν τα’ αφεντικά. Με την τηλεόραση σε μαθαίνουν. Γίνεσαι υπολογίσιμος. Απολαμβάνεις μεγαλύτερη ευγένεια όταν είσαι γνωστός.

Και ενιότε ενδέχεται μέχρι και υπουργική θέση να ..καπαρώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...