Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Το deal επιστροφής του Καλίδη- Δείτε με ποιόν θα συνεργαστεί!

Αποτέλεσμα εικόνας για πανοσ καλιδησ 2018
Ετοιμάζεται να επιστρέψει δυνατά στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας και να κάνει και πάλι πανικό. Ο Πάνος Καλίδης παρά τις ...σφαλιάρες δεν το βάζει κάτω. Υπό την έννοια ότι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν παίζουν πια τη μουσική του , αφού-όπως είχε αποκαλύψει σε προ ολίγων μηνών τηλεοπτική του συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη- δεν είναι «αρεστός στο σύστημα» . Για το οποίο, πάντως, δεν προτίθεται να  κάνει «εκπτώσεις». 

Εδώ και καιρό έψαχνε επιχειρηματίες για να τον πιστέψουν και να επανεπενδύσουν στην καλλιτεχνική του αξία. Πολλοί ήθελαν να τον κάνουν δικό τους, όμως όταν ήρθε η ώρα να βάλουν το χέρι στη τσέπη, έμειναν στα ψεύτικα , τα λόγια τα μεγάλα. 

Ωστόσο εκείνος τη βρήκε την άκρη. Υπήρχαν λίγοι (στους Σιγανό-Βαλεντίνο αναφέρομαι) που ήταν μαζί του. Τον στήριξαν. Και ο ίδιος τώρα ήθελε τη στήριξη τους αυτή να την κάνουν πράξη. 

Έτσι, πριν από λίγο καιρό ήρθε σε επαφή με τον Νίκο Σπυρίδωνα. Τον ιδιοκτήτη του North Live Stage (πρώην Εμπατή), στα βόρεια Προάστια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δυο άντρες κατέληξαν σε συμφωνία και οπότε, ο Καλίδης , στη μετά-Caramela «εποχή», θα συνυπάρξει στην πίστα με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 14/9.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, που επικαλείται το «Tsipas-Hlias Blog» -χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από τους αρμόδιους- η Ελένη Χατζίδου θα συμπληρώσει το σχήμα.

Εντωμεταξύ, εντός των επομένων ημερών θα ξεκαθαρίσει αν μαζί τους θα είναι και ο Κυανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...