Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μπακαλάρος ρίχνεται στη «μάχη» της διεκδίκησης του Δήμου Πατρέων, με ή χωρίς την στήριξη της ΝΔ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
Ήδη σας έχω αποκαλύψει, από τις 6 Αυγούστου, πριν από όλους, ότι ο Κώστας Μπακαλάρος ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του «tsipas-hlias blog», ο επιχειρηματίας που ακούστηκε και γράφτηκε το προηγούμενο διάστημα για υποψήφιος για τον Δήμο Πατρέων, για τον οποίο έκαναν λόγο στοχευμένα δημοσιεύματα και αναρτήσεις, σε μια προσπάθεια διερεύνησης του τοπίου που, μετά την γνωστοποίηση του Μαΐου ως μήνα εκλογών. [ΔΙΑΒΑΣΤΕτην εν λόγω ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -όπως είχε δημοσιευθεί- πατώντας ΕΔΩ].

Στη συνέχεια, βέβαια, υπογράμμισα ότι σκέψεις και βασανιστικά διλήμματα στροβιλίζονται στο μυαλό του. Αλλά πώς να πάρει αποφάσεις, όταν δεν έχει σίγουρο την επίσημη στήριξη της «Νέας Δημοκρατίας». 

Απ' όσα, λοιπόν, έγραφα τότε, το πιθανότερο είναι ότι δε φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα την Πειραιώς να «βάλει πλάτη» για κανέναν από αυτούς που ακούγονται. Για Μπακαλάρο-Χριστόπουλο με άλλα λόγια. Μέλημά της παραμένει σταθερά η επιστροφή στη διακυβέρνηση του τόπου. 

Στο μεταξύ, το «Tsipas-Hlias Blog» σας είχε αποκαλύψει λίγο αργότερα,  στις 24 Σεπτεμβρίου του 2018, τον «απόκρυφο» σχεδιασμό Αυγενάκη για τον τρίτο μεγαλύτερο δήμο της χώρας- (Διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι, σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαΐκή, ο οποίος είναι γνώστης όλων των παραπάνω παραμέτρων, φέρεται να έχει λάβει την απόφασή του. Είναι έτοιμος και αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους το όνειρό του και να γίνει ο νέος αιρετός «άρχοντας». Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, τις αμέσως επόμενες ημέρες, όταν πια θα έχει στα χέρια του την υπό εξέλιξη κρυφή δημοσκόπηση που έχει παραγγείλει, θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του, με ή χωρίς την στήριξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

Έτσι, όπως πάει η κατάσταση, θα ριχτεί στη μάχη με σίγουρους συνοδοιπόρους αρκετά από τα στελέχη της τοπικής ΝΔ. Με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη.

Μεταξύ άλλων, σε τέτοιο ενδεχόμενο, αυτός που θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο από όλους είναι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Ο οποίος, ευκαιρίας δοθείσης,  νιώθει «σίγουρος» πως θα εκθρονίσει τον κομμουνιστή Πελετίδη.

Δείτε όλη την παλαιότερη ανάρτηση μου : ΕΔΩ

Αυτά μου είπε γνωστός επιχειρηματίας της πόλης, ο οποίος αποτελεί και μία εκ των πιο αξιόπιστων πηγών μου, που ξέρει πολύ καλά από παιχνίδια εξουσίας και πολιτικά «παρασκήνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...