Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Το «Tsipas-Blog» επιβεβαιώνεται δια στόματος Μαυραγάνη: «Δεν θα στηρίξει υποψήφιο για την Πάτρα η Νέα Δημοκρατία»!

Σχετική εικόνα
Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο, από τις αρχές του Αυγούστου-δείτε ΕΔΩ- το «Tsipas-Hlias blog»-, οι «παρασκηνιακές κινήσεις» κύκλων της ΝΔ για τη διεκδίκηση του δήμου της Πάτρας, οι οποίες βρίσκεται εν εξελίξει, δείχνουν πως δεν αποτελεί για αυτούς προτεραιότητα…

Κι αυτή την αποκάλυψη που σάς έκανα μέσα από το προσωπικό μου blog, δηλαδή ότι δεν θα στηριχτεί-επίσημα τουλάχιστον- υποψήφιος, ήρθαν οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυραγάνη, που την επιβεβαιώνουν .

Συγκεκριμένα, ο πρώην υφυπουργός, μιλώντας στην εκπομπή SUPER B NEWS και οι δηλώσεις του αναδημοσιεύονται στο tempo24.news, εκτίμησε πως η Νέα Δημοκρατία δεν θα προχωρήσει σε στήριξη κανενός υποψηφίου για το Δήμο της Πάτρας.

Όπως σημείωσε ο Γιώργος Μαυραγάνης το σκεπτικό της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου βαθμού είναι τελείως διαφορετικό από αυτό των περιφερειακών εκλογών, που έδωσε επίσημη στήριξη για υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στον περιφερειακό σύμβουλο Νεκτάριο Φαρμάκη.
Σύμφωνα με τον Αχαιό πολιτικό οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αναδείξουν και να στηρίξουν τους ικανούς που θα μπορέσουν να παλέψουν για τα τοπικά προβλήματα.
Απαντώντας, εξάλλου, σε ερώτηση για το ζήτημα που μπορεί να προκύψει , καθώς αυτή την στιγμή 3 υποψήφιοι που ανήκουν στον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζονται ,ενδεχομένως, να κατέλθουν στις εκλογές κάτι που θα διασπάσει τις δυνάμεις της ΝΔ, ο κ. Μαυραγάνης υπογράμμισε πως όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε έναν εκλογικό αγώνα, δεδομένου ότι οι πατρινοί θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν τελικά.
Ακολουθώντας την γνωστή πολιτική ρήση "αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν"!
Σημειώνεται πως ήδη ο Κώστας Χριστόπουλος , που με την στήριξη της ΝΔ διεκδίκησε το δημαρχιακό θώκο στις προηγούμενες εκλογές, συγκροτεί ψηφοδέλτιο και πραγματοποιεί συναντήσεις.
Ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο Σπύρος Πολίτης, στέλεχος της δημοτικής παραταξης Χριστόπουλου, που έχει εκφράσει δημόσια τις διαφωνίες του για την αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθήθηκε και δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος.
Στάση αναμονής τηρεί ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της Παναχαϊκής Κώστας Μπακαλάρος, που αρκετά τοπικά στελέχη της ΝΔ τον στηρίζουν για υποψήφιο, αλλά ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί πως θα το πράξειμόνο αν είναι ο μοναδικός υποψήφιος από την παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...