Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

«ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ» Ο ΨΗΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Κάνε το σταυρό σου, που δεν είσαι όπως είναι σήμερα ο Τάκης Καρράς. Σχεδόν στην ίδια ψυχολογική κατάσταση με πριν 11 χρόνια, που η ζωή του έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο. Όταν πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός, του θανάτου της κόρης του. Στην πραγματικότητα, επί πολλά χρόνια, ήταν ένας ζωντανός που κάλπαζε προς το θάνατο... Πέθανε νωρίτερα, αν δεν λεγόταν «θάνατος» η ζωή του, η παραμονή του ακόμα στη γη.

Ο νταραβεριτζής της νύχτας. Ο επιχειρηματίας που έχει πετάξει τα περισσότερα λουλούδια στον Πάνο Καλίδη απ' οποιονδήποτε άλλων. Ο ψηλός, ο πολυσυζητημένος. Όταν, όμως, ήρθε αντίκρυ στην νεκρή κόρη του κατάλαβε ότι υπάρχουν και αντίπαλοι που δεν μπορείς για πάντα να τους φέρεις βόλτα.

«Κάνε το σταυρό σου...», αυτή είναι η κουβέντα μου. Η περίπτωση του άλλοτε σπουδαίου μάνατζερ καλαθοσφαίρισης, και εκ των κορυφαίων στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ μας λέει «Ρούφηξε τη ζωή αντί να σε ρουφάει..».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...