Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΗ

Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Ξεκάθαρα. Το λέει ο Κατσανιώτης: «Πολιτική συναλλαγή κυβέρνησης – Κατσιφάρα, ήρθε η ώρα η Δυτική Ελλάδα να τελειώσει με το παλιό…...». Τι σημαίνει αυτή η κουβέντα, που την επαναλαμβάνει ο «γαλάζιος» βουλευτής Αχαΐας και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης, «Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας» ; Φως φανάρι.

Πρώτον. Ξεκάθαρα ο Κατσανιώτης στηρίζει Νεκτάριο Φαρμάκη. Τον 38χρονο δικηγόρο από το Αγρίνιο, ο οποίος, όπως αποκάλυψα σε αποκλειστικό ρεπορτάζ, όταν άλλοι συνάδελφοι το θεωρούσαν εντελώς απίθανο, θα είναι ο υποψήφιος της ΝΔ, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, απέναντι στον Απόστολο Κατσιφάρα. 
Δεύτερον. Μπορεί οι πολιτικές βλέψεις του Κατσανιώτη να είναι άλλες, συγκεκριμένα το υπουργιλίκη, όπως άλλωστε φέρεται να διεμήνυσε πρόσφατα στο Κυριάκο Μητσοτάκη , και έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Tsipas-Hlias Blog», όμως δεν μένει εκτός παιχνιδιού της Περιφέρειας. Παίζει και «παραπαίζει». Το μόνο σίγουρο είναι αυτό! (Πάντα με την… καλή έννοια). Εδώ ο άνθρωπος «παίζει μεγάλη μπάλα» στον μιντιακό όμιλο του Γ. Αλαφούζου, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Την κορυφαία ημερήσια Πολιτική και Οικονομική Εφημερίδα στην Ελλάδα με γενικό καθοδηγητή τον Αλέξη Παπαχελά  ...και θα αγνοήσει τα του οίκου του, τα της Περιφέρειας του;
Τρίτον. Ο Κατσανιώτης, λοιπόν, ως το «αγαπημένο» παιδί του ΣΚΑΙ, αξιοποιεί τις παραπάνω γνωριμίες του και τις περιστάσεις όχι μόνο προς όφελός του, αλλά και να προωθήσει τον Φαρμάκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η «ανέλπιστη» παρουσία του τελευταίου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα» . 
Κάτι άλλο; Είπαμε. Δεν είπαμε; Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...