Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

«ΣΤΗΜΕΝΟΣ» ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ


Είναι «μισητός» ο Αργυρός επειδή τα τελευταία χρόνια παίρνει το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο στο τοπίο της Αθηναϊκής νύχτας, χωρίς αντίπαλο. Και, κυρίως, διότι σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και σύμφωνα με τις επιταγές στο εγχώριο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, πάντα ένα όνομα έχει το επάνω χέρι στο παρασκήνιο. Ελέγχει,το σύστημα, δηλαδή.

Αρέσει, δεν αρέσει,  ο Αργυρός, ο τραγουδιστής όπως και ο συνεργαζόμενος επιχειρηματίας-Κώστας Μπερτάκης, πληρώνουν το φόρο του μίσους που προκαλεί η μονοκρατορία.

Τι θα μπορούσαν να κάνουν, στην περίπτωση βέβαια που τους ενοχλούσε αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα; Ε, αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο.

Εκείνο, πάντως, που οσμίζεται ο καθένας είναι ότι ο ΑΡΓΥΡΟΣ στήνεται με απαιτήσεις για να παραμείνει στην κορυφή. 

Είπαμε. Πλέον διαθέτει ρεαλισμό. Και ένα επιπλέον στοιχείο. Είναι δοκιμασμένος και ψημένος για το πώς θα ... πουλήσει τα τραγούδια του, σχετικά γρήγορα και με άμεσα αποτελέσματα.. Ρίξτε μια ματιά στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ του «Το Κάτι Παραπάνω», που από σήμερα 19/10 κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα με το TV24, και θα καταλάβετε τι γίνεται και τι θα γίνει στο μέλλον με αυτόν. 

Σκέψεις με αφορμή τον ντόρο και τον σαματά που αντίκρισα σήμερα σε κορυφαία sites και blogs ...και όχι μόνο .











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...