Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κατανιώτης ζητά από τον Μητσοτάκη… πρώτα βουλευτής και μετά Περιφέρεια !

Όπως πληροφορείται κατά αποκλειστικότητα το «Tsipas-Hlias Blog», ο Ανδρέας Κατσανιώτης μένει σταθερός και αμετακίνητος στην πάγια θέση του, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΝΔ, να χρησιµοποιηθεί πρωτίστως στη θέση του βουλευτή, αλλά αν η ανάγκη του κόμματος το επιτάσσει, να διεκδικήσει στη συνέχεια και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Να έχει, όμως, οπωσδήποτε προηγηθεί η υποψηφιότητα του ως βουλευτής στο Νομό Αχαΐας, όπου την προηγούμενη φορά εκλέχτηκε.  

Βέβαια, όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι όταν στηθούν κάλπες για τις βουλευτικές , δεν θα συμπέσουν με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα προηγηθούν οι πρώτες. 

Να θυμίσω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει προθεσμία σε όλους τους εν ενεργεία βουλευτές της Β’ Αθηνών του κόμματος, αλλά και σε κάποιους άλλους, στους πιο «πρωτοκλασσάτους» από την περιφέρεια, προκειμένου να του απαντήσουν σε ποιο τομέα θέλουν να είναι υποψήφιοι, χωρίς κατ’ ανάγκη αυτό να ήταν δεσμευτικό για τον ίδιον. 

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης, λοιπόν, όπως σας είχα αποκαλύψει σε προηγούμενο άρθρο μου, εδώ στο προσωπικό μου blog, στο μυαλό του δεν έχει τίποτα άλλο, από το να γίνει Υπουργός. 

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Φυσικά, μένει να δούμε τι τελικά θα αποφασίσει ο Κυριάκος, ο οποίος πάντως έχει δείξει πως δεν «μασάει» από ..αγάπες και λατρείες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...