Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ Ο ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Τελικά μερικοί άνθρωποι φαίνεται ότι έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ο Κώστας Μπερτάκης είναι σαφέστατα ένας απ’ αυτούς. Οργανώνει και προγραμματίζει τις δουλειές του, με πρωτοφανή μαεστρία. Του βγάζω το καπέλο!

Φτωχόπαιδο. Ποια τύχη να είχε σε μία Κρήτη όπου οι πόρτες είναι θεόκλειστες για τη μπασκλασαρία. Ο πιτσιρικάς δεν είχε άλλη επιλογή παρά να ξεκινήσει να δουλεύει, όπως έκανε ο Μάικλ Φαρανταίη, από τα 13 του. Τυχερός! Είχε μάνα τσαούσα , που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της. Κανονικό "αντράκι". Και φυσικά ταλαντούχα. Τυχερός, διότι είχε την ευκαιρία, και το ψώνιο βέβαια, να διαβάζει το μυαλό των ανθρώπων. Και διάβαζε όσο γίνεται περισσότερο. Κατάπινε το ένα βιβλίο μετά το άλλο.
Δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα και πειράματα. Έγινε ένας αυτοδίδακτος της ζωής. Της δικής του ζωής. Προσπαθούσε να αναπτύξει ένα ισχυρό πελατειακό χαρτοφυλάκιο. Να νταραβερίζεται και να περιτριγυρίζεται συνεχώς από άτομα με σημαντική επιρροή. Από κανονικούς καρχαρίες. Όχι από αγέλη. Τον τραβούσε το επιχειρείν , η νύχτα, η μουσική βιομηχανία, και πιο πολύ τα νυχτερινά κέντρα συγκεκριμένα. Έγινε ο μεγαλύτερος ίσως πειραματιστής επιχειρηματίας της τελευταίας 20ετίας!
"Έφτιαξε" τον Αργυρό και του ετοιμάζει περαιτέρω ενίσχυση με νέο δίσκο, φορτσάρει τον Ιακωβίδη, ενώ ετοιμάζεται να χρηματοδοτήσει τον Γιώργο ΛιβάνηΤο νέο του απόκτημα. "Μικρέ, σου έχω τραγούδι", αναφέρει το μήνυμα που του έστειλε και μόνο ο Τσίπας ξέρει για αυτό!

Κι άλλα πολλά. Το παίζει κανονικά σε τριπλό ταμπλό. Παίρνοντας επάνω του το βάρος των πράξεών του. Χωρίς να φοβάται να μην… πέσει έξω στις προβλέψεις του. 
Τον απασχολεί ιδιαίτερα να μη μένει στάσιμος. Να μην κολλάει. 
Τι είσαι δένδρο για να μην μπορείς να κουνηθείς; Ανοησίες! Στάσιμος μένει μόνο όποιος δεν θέλει να κάνει κάτι. Όποιος φοβάται το επόμενο βήμα ...Όποιος φοβάται την αποτυχία.
Γιατί πρέπει να είμαστε εραστές της «αδράνειας»;

Ακόμα και κάποια δένδρα μετακινούνται. Ναι κάποια είναι τυχερά και τους κάνουν μεταφύτεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...