Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ «ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ»


Πόσο σημαντικό είναι να αντιλαμβάνεσαι τη δουλειά που κάνεις - στη συγκεκριμένη περίπτωση οτιδήποτε μπορεί να περικλείει η λέξη μουσική βιομηχανία - με επενδυτική προοπτική και όχι υιοθετώντας τυχοδιωκτικές και ευκαιριακές πολιτικές. 

Ιδίως σήμερα που η νυχτερινή ζωή βουλιάζει, με την οικονομική κρίση να έχει περάσει από το ψυχολογικό στο πραγματικό επίπεδο, και τον κόσμο έστω και άθελά του να θέλει να «πάρει το αίμα του πίσω»,γίνεται ολοένα και µεγαλύτερη η ανάγκη αυτή.

Πόσοι, όμως, ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και της αγοράς εργασίας; Ελάχιστοι θα σου απαντήσει το «Tsipas-Hlias Blog», μια και οι περισσότεροι καταφεύγουν σε κινήσεις τυχοδιωκτικού τύπου. 

Αν μη τι άλλο, στον συγκεκριμένο… κανόνα η μοναδική και φωτεινή εξαίρεση είναι ο Κώστας Μπερτάκης . Και το αποδεικνύει συνεχώς... Όχι μόνο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό,που πλέον καλπάζει σαν ένας τρελός καβαλάρης και τίποτα και κανένας δεν δείχνει ότι μπορεί να τον σταματήσει, αλλά επίσης και με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Από τη στιγμή που έγινε το αφεντικό του, ένα μόνο όφειλε να κάνει. Να σεβαστεί, να λάβει υπ’ όψιν του αυτό που συντελείται στον τάχιστα ανερχόμενο καλλιτέχνη. Να συνεχίσει τον ΙΔΙΟΝ δρόμο του Σπύρου Ποταμόπουλου.

Και το κάνει. Έχοντας ήδη έρθει σε συμφωνία για να εμφανιστεί -για δεύτερο συνεχή χειμώνα- στη Θεσσαλονίκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου, συνεχίζει να τον "φουσκώνει" δισκογραφικά . Τρανή απόδειξη το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη, με τίτλο "Μη τολμήσεις". Κατάφερε να ξεπεράσει τις 800.000 προβολές στο YouTube σε μόλις δύο εβδομάδες κυκλοφορίας.


ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...