Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΣ- ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΝ Κ.ΜΠΕΡΤΑΚΗ!

Σκέπτομαι τι σόι νέος Αργυρός μας περιμένει. Από μακριά φαίνεται ότι δεν θα 'ναι μια από τα ίδια. Μια πάνω κάτω από τα γνωστά. Όπως μια ζωή ορίζανε τα πράγματα έτσι κι αλλιώς όλοι οι υπόλοιποι «νταραβεριτζήδες» της μουσικής βιομηχανίας. Μα κυρίως οι επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, οι «πακεταρισμένοι» με άλλα λόγια, που έβαζαν τα λεφτά και καθόριζαν τα επόμενα επεισόδια. Ποιος θα ναι πρώτο πλάνο και ποιος όχι. Μας αρέσει ή όχι αυτοί οι συγκεκριμένοι είχαν τον πρώτο λόγο. Απ' αυτούς εξαρτιότανε το πως θα διαμορφωνόταν ο χάρτης της αθηναϊκής νύχτας. Το πως θα γινόταν το μοίρασμα της πίτας. Όλοι οι άλλοι ήταν σε ρόλο κομπάρσου. Δευτεράτζες. Κακό, πολύ κακό, αλλά αυτό ήταν, το λες και σημαδεμένο έργο. Ο ΑΡΓΥΡΟΣ;

Ναι, υπάρχει και ο Αργυρός σε τούτη τη δόση, μάλιστα παίζει πλέον πρώτο τραπέζι πίστα. Για πρώτη φορά στην Ιστορία. Όταν ανέλαβε την επαγγελματική του εξέλιξη ο Κώστας Μπερτάκης. Κι αν σημειώσει τα αναμενόμενα κέρδη από το επερχόμενο άλμπουμ του, το πρώτο ολοκληρωμένο από την Panic Records του Πάρη Κασιδώκοστα, η αυτοπεποίθηση του θα βαρέσει ταβάνι.

Για να επικεντρωθούμε σε αυτό. Λέγαμε από πριν ότι ο Αργυρός υπολογίζεται φαβορί. Και μόνο γι' αυτό αντιλαμβάνεται ο καθένας τη διαφορετικότητα των νέων του τραγουδιών. Ολοφάνερο. Και πέφτει πολύ λεζάντα για πάρτη του. Έχουν το δικαίωμα να μιλάνε, να τα δίνουν όλα οι δημοσιογράφοι-γραφεία τύπου και επικοινωνίας. Και να τον αποθεώνουν. Ότι από μακριά βλέπουν ήδη την πλάτη του οι συναγωνιστές του.. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, δεν μπαίνουν καν στο λογαριασμό, έχουν απολέσει τα παλιά τους πρωτεία. 

Άλλο είναι το ζητούμενο. Αν ο ΑΡΓΥΡΟΣ θα καταφέρει να ξεπεράσει - ψυχολογικά - ένα στραπάτσο από τα νέα..προϊόντα που θα μας παρουσιάσει. Το αναμενόμενο είναι να γίνει πολυπλατινένιος. Να χιλιοτραγουδηθεί και να χορευτεί σε όλη την Ελλάδα. Ζόρικο να πάθει τη ζημιά ο τραγουδιστής φαβορί, όταν στο κινηματογραφικό teaser, που πήραμε μια πολύ μικρή γεύση (δείτε Εδώ), είναι ηλίου φαεινότερο πως η ποιότητα είναι διάχυτη. Σε όλους τους τομείς. Αρκεί να αναφερθεί ότι τα διαφορετικά σκηνικά, τα πλάνα υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζουν, φέρουν την σκηνοθετική υπογραφή του ταλαντούχου και βραβευμένου Γιάννη Δημολίτσα.

«Ύστερα από δυόμισι χρόνια εμπειριών στη χώρα που μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω και μετά από στιγμές που μοιράστηκα με όλους εσάς (είτε προσωπικές είτε αφηγούμενες από φίλους), ήρθε η στιγμή να ταξιδέψουμε μαζί σε νέους μουσικούς δρόμους, στους οποίους ούτε εγώ ο ίδιος έχω ταξιδέψει! 

Με σεβασμό πάνω απ' όλα σε εσάς , στη μουσική και στους συνεργάτες μου. 

Η νέα μου δισκογραφική δουλειά ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ και εύχομαι να την κάνετε δική σας! ▪️Link in bio!! Ευχαριστώ πολύ όσους δούλεψαν γι' αυτό τον δίσκο:

Την Panik Records και τους ανθρώπους της, Γιώργο Αρσενάκο, Λία Παπαδοπούλου, Παναγιώτη Σίμο, Αλκμήνη Θάνου & όχι μόνο.

Πολλά Ευχαριστώ στην οικογένεια μου αλλά και στους Παύλο Αργυρό, Κωνσταντίνο Κυριακού, Φωτεινή Κωνσταντέλου,Έλενα Βαζούρα, Σταμάτη Γιαννουλάκη & Χρήστο Βαρδάλο.

Γιάννη Σολδάτο σ’ ευχαριστώ! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς- συντελεστές του δίσκου τους οποίους θα μάθετε σύντομα!

Ευχαριστώ πολύ ... τον φίλο και συνεργάτη μου Παναγιώτη Μπρακούλια για ό,τι έχουμε ζήσει (ξέρει αυτός) & τον Γιάννη Δημολίτσα που κάθε φορά με εκπλήσσει με τη ματιά και το ταλέντο του!

Κώστα Μπερτάκη σ’ ευχαριστώ για όλα! », αναφέρει ο Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...