Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΛΙΒΑΝΗΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Το «Αμερικάνικο Όνειρο» δεν θα αργήσει να ξεκινήσει για τον Γιώργο Λιβάνη . Τι είναι αυτό το πολυσυζητημένο, το περιβόητο «αμερικάνικο όνειρο»; Για κάποιους ο δρόμος της ευτυχίας, ενώ για άλλους η ευκαιρία της κονόμας.

Είσαι καλλιτέχνης που δεν σε ξέρει ούτε η ξαδέλφη σου ή, κάποιος Μπιλ Γκαίητς. Ένας ανύπαρκτος ηθοποιός ή, ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας χωρίς φράγκο στη τσέπη σου. Ε, αν αξίζεις θα σε φτάσει στον ουρανό του κόσμου το «αμερικάνικο όνειρο». Το ότι, δηλαδή, αυτό που είσαι, αυτό που κάνεις, απευθύνεται όχι απλά στην πρώτη χώρα του κόσμου, αλλά μέσω αυτής σ’ όλο το γλόμπο.
Άλλο είσαι μανεκέν στην Ρχαούλα κι άλλο στην πρώτη καταναλωτική κοινωνία της γης. Άλλο παίζεις με την κιθάρα σου τραγούδια σε μια ταβέρνα στα Άγραφα ή, στο Μενίδι κι άλλο σ’ έχει δίπλα του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πίσω από τον οποίον είναι ο Μπερτάκης.
Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, που έχει μπει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα, ξεχωρίζοντας με τη φωνή του αλλά και τον χαρακτήρα του, βάση των όσων έγραψα σε προηγούμενο ρεπορτάζ μου, κάνει απόψε "ποδαρικό" στο Fantasia. 

Μικρέ, άκου και μια συμβουλή από το «Tsipas-Hlias Blog»: «Δεν έχει σημασία το πόσο θα παίξεις . Ούτε αν το όνομα του θα μπει στη μαρκίζα. Δεν λες κάτι άλλο. Το επόμενο θα το πεις μετά από τρεις μήνες. Κινήσου έτσι, και σε καμία περίπτωση δεν θα βγεις χαμένος από τον Κώστα Μπερτάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...