Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Αποκλειστικό ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ο K. Μπακαλάρος άλλαξε γνώμη και δεν κατεβαίνει για δήμαρχος- Η επιρροή του ....Δαυίδ!

Κώστας Μπακαλάρος - Αναστάσιος Δαυίδ
Σας είχα αποκαλύψει ότι η απόφαση είχε παρθεί πολύ πιο πριν. Κι από τη στιγμή που αποφάσισε αιφνιδίως να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή και όχι στο τέλος της σεζόν, όλα και όλοι έδειχναν πως θα αποτραβηχτεί και από την διεκδίκηση του δημαρχικού θώκου της Πάτρας. 

Το σκεπτικό, σύμφωνα με προηγούμενο άρθρο μου, είναι πως ο επιχειρηματίας Κώστας Μπακαλάρος θα προέβαινε στο βήμα αυτό, μόνο σε μια περίπτωση. Αν κατάφερνε να λάβει επίσημο «χρίσμα» από τη ΝΔ και όλα τα τοπικά στελέχη συσπειρωνόντουσαν γύρω του. Σκέψεις που μέχρι στιγμής δεν φαίνονται ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες και συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλήσει άσκοπα τα χρήματά του.

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες στo «Tsipas-Hlias Blog», λένε πως, καταλυτικό ρόλο στην λήψη της πιο πάνω απόφασης έπαιξε και το γεγονός της συνάντησης με τον Αναστάσιο Δαυίδ, που βρέθηκε στην Πάτρα την προηγούμενη Παρασκευή. Και μπορεί ο «ισχυρός άνδρας» της 3Ε (Coca Cola) στην Ελλάδα, να μην είναι γνώστης επί θεμάτων σχετικών με τις «ζυμώσεις» για τα αυτοδιοικητικά της πόλης, όμως οι επαγγελματικές κουβέντες που αντάλλαξαν οι δυο τους, σε γνωστό εστιατόριο του Ρίου όπου συνέφαγαν, έκαναν τον Μπακαλάρο να αναστείλει τις ...παρασκηνιακές πολιτικές του βλέψεις. 

ΥΓ.: Περισσότερα, αποκαλυπτικότερα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις αμέσως προσεχείς ημέρες…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...