Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η επόμενη ημέρα μετά την φυγή του Αδαμαντίδη από το North


Η είδηση ακούστηκε σαν κακόγουστο αστείο.…που όμως είναι η ωμή σουρεαλιστική πραγματικότητα

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το «Tsipas-Hlias Blog», παρελθόν αποτελεί από το νυχτερινό κέντρο «North Live Stage» (Πρώην Εμπατή) ο Θέμης Αδαμαντίδης. Στο οποίο, μάλιστα, εκτός από το ...πρώτο βιολί πάνω στη πίστα, ήταν και συνιδιοκτήτης
Ο  πολύπειρος επιχειρηματίας του «Fever» Θανάσης Παπαγεωργίου στάθηκε η αιτία, αφού φαίνεται ότι του προσέφερε κυριολεκτικά «γη και ύδωρ» όσον αφορά τις αποδοχές. 
Διαφορετικές πηγές εστιάζουν σε άλλους παραμέτρους, που μπορεί να συντέλεσαν και να επιβράδυναν σημαντικά στο αναπάντεχο διαζύγιο, ωστόσο η αλήθεια δεν αλλάζει. 
Το ζητούμενο από δω και πέρα είναι, μετά την οριστική φυγή του Αδαμαντίδη, ενωμένοι να προχωρήσουν μπροστά, ώστε γρήγορα το «North», ένα από τα πιο αγαπημένα λαϊκά στέκια των Βορείων προαστίων, να σταθεί ξανά στα πόδια του και να συνεχίσει να τρέφει 60 οικογένειες. 
Εξ ου και η απόφαση του ιδιοκτήτη του , Νίκου Σπυρίδωνα, να το κρατήσει ανοιχτό. Θα συνεχίσει με τον Πάνο Καλίδη και την Ελένη Χατζίδου, ωσότου καταλήξει στον επόμενο leader του σχήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...