Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κωστας Μπακαλαρος

Γιατί παρατήθηκε από τη διοίκηση της Παναχαϊκής ο Κώστας Μπακαλάρος; Ο ένας εκ των σημαντικότερων οικονομικών παραγόντων της αχαϊκής ομάδας. Κάποιος συγκεκριμένος λόγος υπάρχει. Για το καλό της ομάδας απομακρύνθηκε, όπως αν παρέμενε, πάλι για το καλό της ομάδας θα ήταν. Όχι για... προσωπικούς λόγους.

Η απόφαση ήταν δική του. Αφεντικό είναι στην ΠΑΕ, ό,τι κρίνει αυτός, ο Μπακαλάρος αποφασίζει, δεν τον υποχρεώνει κανείς άλλος. Ο Πελετίδης, ο Μαρλαφέκας, η «συμμαχία». Μήπως ο... Κατσουράνης;

Δεν αποκλείεται ο τέως πια πρόεδρος να θεώρησε ότι έληξε πλέον η...ανοχή προς τον τεχνικό διευθυντή. Το τελευταίο διάστημα «φούντωναν» οι φήμες περί διαφοράς φιλοσοφίας μεταξύ τους, το αποτέλεσμα της οποίας είχε προκαλέσει τριγμούς στην αχαϊκή ΠΑΕ.

Ας είμαστε, όμως, σοβαροί. Ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο. Δεν χρειάζεται πλέον να βάζει τα λεφτά του, αφού, όπως διαφαίνεται στον ορίζοντα, πήγε στον αγύριστο η περίφημη Παναχαΐκή Συμμαχία. Η «Συμμαχία» μόνο συμμαχία δεν είναι πλέον. Παρότι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το καλοκαίρι του 2016. 

Ο Μπακαλάρος απλά δεν παραμένει στρατιώτης στη διοίκηση. Τα διαδικαστικά, την καθημερινότητα θα τη διαχειρίζονται οι εναπομείναντες χορηγοί και υποστηρικτές (όσοι έχουν απομείνει τέλος πάντων)!

Βεβαίως τίποτα δεν αλλάζει στην Παναχαΐκή με την «παραίτηση» Μπακαλάρου. Το ίδιο ισχύει ακόμα κι’ αν παρέμενε, για λόγους που προείπα. Ο σοφός λαός το λέει πολύ σωστά : «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη»; Το γιατί, όμως, αποφάσισε να μην είναι ούτε απλό μέλος, παραμένει ερωτηματικό. Για τον Μπακαλάρο που τους τελευταίους μήνες εμφανίζεται εξαιρετικά ενισχυμένος στον επιχειρηματικό κόσμο. 

Ισχυρός παίκτης στην πιάτσα ο Μπακαλάρος, μάλιστα σε ορισμένα «σημεία» υπερτερεί των ανταγωνιστών του στις business
 Με τους περισσότερους να τον ζυγίζουν στα κιλά του. Και είναι δύσκολο να τον «διαβάσουν», τι έχει στο μυαλό του ο Μπακαλάρος τι ετοιμάζει, γιατί έκανε αυτή τη ντρίμπλα της «παραίτησης» από την Παναχαΐκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...