Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΕΙΠΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για κατσουρανης παναχαικη
Δεν παραιτήθηκε! Τον έδιωξαν. Τον εξώθησαν σε «εθελούσια» έξοδο είναι η πιο κομψή εκδοχή του. Ποιοι ; Μα οι σύμμαχοι φυσικά.. Οι άνθρωποι που υποτίθεται θα του έδιναν γη και ύδωρ για να επιστρέψει η Παναχαΐκή στα μεγάλα σαλόνια, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε. Παρέκλιναν από αυτά που υποσχέθηκαν. Και από ηγετική φυσιογνωμία ο Κώστας Κατσουράνης, και τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ούτε να τους ξέρει θέλει. Το ίδιο κι αυτοί. «Ποια Παναχαΐκή Συμμαχία! Την έχω γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Δεν υπάρχετε για εμένα. Σε αντίθεση με τον ομάδα βέβαια, που πάντα θα υπάρχει στην καρδιά και στο μυαλό μου». 

Ξηγήθηκε έτσι ο πρώην διεθνής επαγγελματίας, όχι με το στόμα, αλλά με ενέργειες συγκεκριμένες. Υπ’ όψιν πώς όταν προέκυψαν οι εσωτερικές αναταραχές με κάποιους πολύ συγκεκριμένους συμμαχητές, τότε ακριβώς ο Κατσού κράτησε ουδέτερη στάση. Δεν κατηγόρησε ποτέ τον έναν ή τον άλλον, ωστόσο δεν έκανε και ποτέ κάποια προσπάθεια για να μονιάσουν. 

Και πολύ καλά έκανε. ΔΕΝ είναι γεφυροποιός. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια, που με τον τρόπο του την πέταξε στα μούτρα των συμμάχων. Ο διοικητικός υπάλληλος όταν παριστάνει τον συμφιλιωτή, τον διαμεσολαβητή είναι χειρότερος από τον πολιτικό που λαμογιάρει με το πόπολο.
«Να συμφιλιωθούμε. Να αποτελέσουμε και πάλι οικογένεια . Για να πάρουμε τίτλους». Αυτά τα σάλια δεν τα ομολόγησε ποτέ και, να το σημειώσουμε κι’ αυτό, αντί να δεχτεί χειροκροτήματα και αγάπη, κινδυνεύει να φάει στη μάπα γιαούρτια.
Απλά, άκουγε. Και γιατί να (προσπαθεί να) φέρει την ειρήνη, να την αποκαταστήσει, όταν τα καθήκοντα του ήταν άλλα. Και για να μπούμε στην ουσία, δεν είχε κανένα λόγο να κάνει την προξενήτρα στους ανθρώπους που τον προσέλαβαν, όταν οι ίδιοι από ένα σημείο και μετά έχασαν τελείως τη μπάλα…Άλλα έλεγε ο ένας και άλλα ο άλλος. Αυτό ακριβώς εννοεί ο Κατσουράνης με την φράση του «διαφορά φιλοσοφίας» .
Είπε και άλλα πολλά όμως, στην ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι αποχωρεί από την Παναχαΐκή.Το πιο σημαντικό που συγκράτησα εγώ, ήταν ότι του δόθηκαν πολλές υποσχέσεις, που δεν έγιναν ποτέ πράξη. Με άλλα λόγια, εννοεί πως του είπαν ψέμματα, πολλά ψέματα. Ποιοι ; Μα οι σύμμαχοι φυσικά.. Το ανέφερα και στην αρχή. 
Παναχαικάρα και τα μυαλά στα κάγκελα, ήταν και θα είναι για πάντα ο Κατσουράνης, Δεν διέγραψε ό,τι τον συνέδεε με την ομάδα που τον ανέδειξε. Σα να μην υπήρξε ποδοσφαιριστής της. Απλά έβαλε τέλος στους δεσμούς του με τους επιχειρηματίες της πόλης που δημιούργησαν την «Παναχαΐκή Συμμαχία» . 
Απλά πράγματα, όμορφα και ξεκάθαρα.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...