Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ «Tsipas-Hlias Blog» : Η κίνηση στήριξης του Φαρμάκη από Μητσοτάκη, αύριο στην Πάτρα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Η προαναγγελία της καθόδου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, καθώς αύριο το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση, στήριξης του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, επιβεβαιώνει και δικαιώνει το «Tsipas-Hlias Blog» . Έρχεται να επαληθεύσει με τον πιο πειστικό τρόπο την εγκυρότητα των πηγών μου, αλλά και να καταδείξει ότι, αν και είμαστε νέοι στο κουρμπέτι του πολιτικού ρεπορτάζ, τίποτα δεν γράφεται τυχαία. 

Όπως σας είχα αποκαλύψει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ μου, της 13ης Νοεμβρίου, που είχε τον τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Περί Νεκτάριο Φαρμάκη: Ο Κατσιφάρας -που τον «υπολογίζει»- και οι βασικές προϋποθέσεις επιτυχίας!» αν ο Φαρμάκης έχει την φανερή στήριξη του κου Μητσοτάκη– όπως, για παράδειγμα να βρεθεί εκεί μαζί του, έστω σε μια από τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, το οποίοθυμίζωείχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ανδρέα Κατσανιώτη- ενισχύονται οι πιθανότητες να κερδίσει. 

Και να λοιπόν που τα παραπάνω λόγια μου γίνονται πράξη, μέσω της κάτωθι ανακοίνωσης: 
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μας Νεκτάριος Φαρμάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής με θέμα " η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την επόμενη μέρα"την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο ROYAL PATRAS (παλιό Πτωχοκομείο) θα είναι παρών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που θα χαιρετήσει την εκδήλωση, καθώς  και ο Γραμ.  Πολιτικής Επιτροπής κ.Λευτέρης Αυγενάκης. 
Την εκδήλωση διοργανώνουν οι τρεις ΝΟΔΕ της Ν.Δ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐας Ηλείας Αιτωλοκαρνανίας). 
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΔΕ 

ΑΧΑΪΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΑΙΤΩΛ/ΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...