Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Πάτρα : Έρχεται - «σφίγγα» για το χρίσμα στο δήμο- ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Την Πάτρα αναμένεται να επισκεφθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα παρευρεθεί στις επίσημες θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Επομένως, η άφιξή του τοποθετείται στις 30 Νοεμβρίου. 

Με αφορμή το γεγονός αυτό, αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι θα ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει για το χρίσμα στα δημοτικά της Πάτρας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, πλανώνται πλάνην οικτράν. 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias Blog», κλειστά χαρτιά σχετικά με τον «γαλάζιο» υποψήφιο θα κρατήσει ο πρόεδρος του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης . 
Το μόνο σίγουρο είναι πως εξερχόμενος του ναού του Αγίου Ανδρέα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δεχθεί ερώτηση σχετικά με τα άτομα που έχουν εκδηλώσει πρόθεση να είναι υποψήφιοι για το δήμο Πατρέων. 
Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης , σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρκεστεί  σε έναν «χρησμό», λέγοντας απλώς: «Είναι πολλοί; Υπάρχει μια πανσπερμία υποψηφίων. Η πόλη θα αποφασίσει γι αυτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Όπως σας το έγραψα : Όλο και πιο κοντά η πρόταση Αυγενάκη στο Δήμο της Πάτρας-Τρίβει τα χέρια του ο Αλεξόπουλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...