Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Όπως σας το έγραψα : Όλο και πιο κοντά η πρόταση Αυγενάκη στο Δήμο της Πάτρας-Τρίβει τα χέρια του ο Αλεξόπουλος!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
Αναλύοντας τις πληροφορίες και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα δημοτικά της Πάτρας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, που όλα συνηγορούν ότι ο Κώστας Χριστόπουλος θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ενώ διαφαινόταν το ίδιο και με τον Κώστα Μπακαλάρο, όμως τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο έπειτα από την παραίτηση-βόμβα από την Παναχαΐκή, όλο και πιο κοντά έρχεται το σενάριο που έγραψε το «Tsipas-Hlias Blog» στις 24 Σεπτεμβρίου του 2018.

Ότι, δηλαδή , ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, επιθυμεί να ξεκινήσει από τώρα η προεργασία δημιουργίας μιας νέας δημοτικής παράταξης , όπου τα μέλη της θα είναι αυστηρά κάτω των 40 ετών. Το επόμενο διάστημα να δώσει το στίγμα της πολιτικής της, ώστε τελικά να «μιλήσει» με αξιώσεις στο γήπεδο στην επόμενη εκλογική μάχη. 

Εν τούτοις, επειδή το σχέδιο αυτό αναμένεται να πάρει «σάρκα και οστά» μέσα στα επόμενα χρόνια, δεν αποκλείεται, όπως σας είχα αποκαλύψει, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιλέξει από την υπάρχουσα δεξαμενή. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η οριστική απόφαση, ανάμεσα στον Χριστόπουλο και τον Μπακαλάρο, αν τελικά ο τελευταίος ριχτεί στη ...μάχη-προσωπική μου εκτίμηση είναι πως «όχι»-θα παρθεί μετά τις 20 Νοεμβρίου. 

Σε αυτό το σενάριο, αυτός που σίγουρα θα «τρίβει» τα χέρια του θα είναι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...