Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΑΤΟΜΟ ΝΑΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ «ΓΙΓΑΝΤΑ» ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!

Αδαμαντίδης
Να είναι μεγάλος, πολύ μεγάλος καλλιτέχνης. Είναι ένας από τους λίγους που μας γυρίζει στην απέραντη Ελλάδα. Αν υπάρχει επάγγελμα «τραγουδιστής», τότε είναι και θα παραμείνει αρχηγός αυτού του επαγγέλματος. Κι αυτός όσο ζει δεν θα παύει ποτέ να το λέει : «Ο Καζαντζίδης ήταν η αιτία που αγάπησα το τραγούδι». 

Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο για τον απόλυτο ερμηνευτή της «Καρδιάς» και του «Μυαλού» . Για το αν συνεχίζει να βγάζει τα χρήματα που έβγαλε από την δουλειά του τα προηγούμενα χρόνια, όσο και στις καλές εποχές της μουσικής βιομηχανίας. Για το αν κάποιοι σταθμοί δεν παίζουν τα τραγούδια του, για το αν είναι ασυνεπής σε κάποια ραντεβού του, για το αν έχει κάνει χρήση ουσιών. Αξία έχει ότι πλούτισε το Ελληνικό λαϊκό τραγούδι ο τεράστιος Θέμης Αδαμαντίδης. 
Και να σας πω την αλήθεια, αν ήταν γιατρός ή δικηγόρος, θα ήμουν έξαλλος μαζί  του. Ευτυχώς, όμως, δεν είναι ούτε γιατρός ούτε δικηγόρος αλλά ο Θέμης Αδαμαντίδης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, ένας καλλιτέχνης που όπως έχει πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις του, σε καμία περίπτωση για να δικαιολογήσει τον εαυτό του ούτε αναφερόμενος στον ίδιο, αλλά γιατί το πιστεύει: «Ο καλλιτέχνης πρέπει να έχει τις ιδιοτροπίες του… για να βγαίνουν κι αυτές στη δουλειά του»
Μετά από πολλά χρόνια περιπλάνησης, ευτυχώς έπιασε το καλύτερο λαχνό του λαχείου. Γνώρισε τον Νίκο Σπυρίδωνα, άτομο με πολυπλόκαμη και πολυσχιδή επιχειρηματική δραστηριότητα, ο οποίος κατάλαβε τι σόι χαρακτήρας είναι, γι' αυτό και η χημεία τους ταίριαξε αμέσως. Οικονομικά ισχυρός ο κύριος, χωρίς να θέλει να τον «εκμεταλλευτεί»τον στηρίζει πάντοτε, του έδωσε το ρόλο του «πρώτου βιολιού» στο μαγαζί του, το «North Live Stage» στα Βόρεια Προάστια , κι αυτός, απελευθερωμένος και οικονομικά ανεξάρτητος, ξεδιπλώνει το τεράστιο ταλέντο του. Κυρίως τη φετινή σεζόν και αρχίζει να γίνεται ανάρπαστος στη πιάτσα. 
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με την σπουδαία ψυχή Ζαφείρης Μελάς, είπε το εξής αναφερόμενος στον Αδαμαντίδη. 
«Ο Θέμης είναι ένα μωρό παιδί. Το εννοώ, μωρό παιδί. Ένας τεράστιος τραγουδιστής… Εμένα αν μου έλεγαν “τι θες να ακούσεις;”, θα σου έλεγα Θέμη Αδαμαντίδη, Σταμάτη Γονίδη, αυτοί που με φτιάχνουν, να πάω να πιω, να γουστάρω».
Συμπερασματικά : Ο Αδαμαντίδης, αυτός ο άνθρωπος θα παραμείνει αιώνιος άνθρωπος. Ίσως επειδή δεν ξέρει γιατί βρίσκεται στη γη, ούτε που θα πάει, αν πάει κάπου, μετά το θάνατό του, αν πράγματι υπάρχει θάνατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...