Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Πώς ο Απόστολος Κατσιφάρας έλυσε το επικοινωνιακό πρόβλημα

Αποτέλεσμα εικόνας για κατσιφαρασ περιφερειαρχησ

… παράγοντας μόνος του τη δημοσιογραφική ύλη για τις ανάγκες των Μέσων.

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο κομμουνιστής Δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης δέχεται δριμεία κριτική στο χώρο των μίντια; Όταν απεναντίας ο  Απόστολος Κατσιφάρας τη «βγάζει λάδι».

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας έλυσε το επικοινωνιακό του πρόβλημα με έναν πολύ απλό τρόπο: κατάργησε το ρεπορτάζ που τον αφορά! Για την ακρίβεια το αντικατέστησε παράγοντας μόνος του την απαραίτητη δημοσιογραφική ύλη για τις καθημερινές ανάγκες των Μέσων και στη συνέχεια τη μοιράζει έτοιμη και ζεστή (όπως τη βγάζει από το φούρνο) στα φιλικά του ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να γράφουν όλοι τα ίδια ή να μεταδίδουν όλοι τα ίδια! Όχι μόνο από το ένα σαίτ στο άλλο ή από το ένα Μέσο στο άλλο… Αλλά ακόμη και στο ίδιο Μέσο ή στην ίδια εφημερίδα!

Βεβαίως, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, όλοι οι αξιόλογοι συνάδελφοι των Μέσων που, εκτός όλων των άλλων , έχουν επιφορτιστεί και με το να καλύπτουν το ρεπορτάζ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , παραμένουν στα πόστα τους… Αλλά επειδή ο κύριος όγκος της δουλειάς έχει ανατεθεί σε συγκεκριμένους αρθρογράφους ενός ή δύο  ειδησεογραφικών ιστοσελίδων  (φιλικών προς τον κ.Κατσιφάρα), οι υπόλοιποι περιορίζονται στο να μεταδίδουν, γραπτώς ή ηλεκτρονικώς τα δελτία Τύπου που καθημερινώς λαμβάνουν!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...