Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑ! O ΠΟΖΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!

Ο νέος, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, που ξεχώρισε με τις περσινές του εμφανίσεις στο «Tokyo Theater Athens», το πρωτοεμφανιζόμενο (εκείνη τη χρονιά) μαγαζί του Βουτυράκου στο Γκάζι, που στην αρχή του φετινού χειμώνα ήρθε για λίγο στη Πάτρα και το «Romeo Plus», αφήνοντας πάντως το στίγμα του, και αμέσως μετά πήρε μεταγραφή «βόμβα» και πήγε στο γήπεδο της «Fantasia», αποκαλύπτει ευθέως τον τρόπο αναρρίχησης του, με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε στον Πάνο Σταματόπουλο και το checkinart.gr.


Τι λέει λοιπόν : «Την περσινή σεζόν προυπήρξε μια σεζόν στο Τokyo, κάτι που για μένα ήταν εξίσου πρωτόγνωρο διότι μου δώθηκε η ευκαιρία να βρεθώ σε ένα μαγαζί μόνος μου και να στήσω εξαρχής το δικό μου πρόγραμμα. Αυτό το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το οποίο μου έδωσε μια γερή βάση και μια σημαντική εμπειρία την οποία κρατάω μέχρι και σήμερα. Φέτος έγιναν κάποιες συζητήσεις για να  πραγματοποιηθεί μια νέα συνεργασία στον χώρο αλλά δεν ευδοκίμησαν. Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο μου από τον Παναγιώτη Γιαννούλη  ο οποίος είναι καλός φίλος και ντράμερ του Νότη Σφακιανάκη τα τελευταία 25 χρόνια»

Το ζουμί όμως βρίσκεται αλλού. Εδώ ακριβώς«Ο Παναγιώτης Γιαννούλης με έφερε σε επαφή με τον Γιώργο Ποζίδη ο οποίος είναι ένας από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα και ο ίδιος με την σειρά του με γνώρισε με τον Κώστα Μπερτάκη. Αυτή την στιγμή έχουμε κάνει οι 3 μας μια σύμπραξη στην οποία συνεργαζόμαστε καλλιτεχνικά αυτή την σεζόν και ίσως να συνεργαστούμε και τις επόμενες και στους οποίους οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Και, έτσι, επιβεβαιώνει την αποκλειστική είδηση μου, εδώ στο «Tsipas-Hlias Blog», που σας μετέδωσα στις 29 Σεπτεμβρίου του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...