Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

«Ποιος τον έβαλε στο Fantasia;»

Μερικές φορές είναι να απορεί κανείς, όταν παρακολουθεί ακόμη και έγκριτα μέσα ενημέρωσης και πετυχημένους δημοσιογράφους να τσακώνονται δημοσίως για το ποιος, πότε ακριβώς έγραψε τι, αλλά τελικά η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ να ανήκει αλλού!

Επί του προκειμένου, έτσι για να μαθαίνουν οι νεότεροι αναγνώστες της στήλης και να θυμούνται οι παλαιότεροι. Το «Tsipas-Hlias blog» σας είχε αποκαλύψει από τις 18 Σεπτεμβρίου -δείτε ΕΔΩ- πως ο Γιώργος Λιβάνης, από την Πάτρα και το Romeo, παίρνει φθινοπωρινή μεταγραφή-«βόμβα» στο Fantasia. Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Στην πιο αγαπημένη και hot πίστα της Αθήνας, και συγκεκριμένα της παραλιακής, η οποία φέρει φαρδιά πλατιά την... υπογραφή του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. 

Μάλιστα, ο τελευταίος ως «άριστος γνώστης» του ρόλου της ψυχολογίας σε πρεμιέρες, και ιδίως στη συγκεκριμένη πολύ απαιτητική κατηγορία που όλοι επιθυμούν να ενταχθούν και λίγοι μπορούν να αντεπεξέλθουν, έδωσε εντολή σε όλες τις λουλουδούδες να ανέβουν στο stage.


Και, μιας και το 'φερε η κουβέντα, σύμφωνα με τις πρόσφατες λεπτομέρειες που αποκάλυψα σε σχετικό δημοσίευμα, το οποίο μπορεί να ενόχλησε πολλούς «παπαγάλους», όμως κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου και των μέσων ενημέρωσης, θα συνεχίσει να φέρει την υπογραφή του έως το ...2050 (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ). Η αλήθεια είναι αυτή! Όσο κι αν πάμπολλα μέσα ενημέρωσης ή και δημοσιογράφοι θέλουν να λένε -ή και να πιστεύουν δικαιολογημένες διαρροές- ότι «παίζει» ακόμα το ενδεχόμενο να περάσει ή να έχει ήδη περάσει σε χέρια ανταγωνιστών. 

Ας μη πλατιάσουμε όμως πολύ! Κατόπιν της παραπάνω εξέλιξης, της προσχώρησης του Λιβάνη στο Φαντασία, δέχτηκα πολλές ερωτήσεις του τύπου : «Ποιος τον έβαλε». Ο Γιώργος Ποζίδης. Λιτή και ξεκάθαρη απάντηση. O μεγάλος δάσκαλος και προπονητής της πάλης –Πόντιος στην καταγωγή–επιστήθιος φίλος και εσχάτως συνεταίρος του Κώστα Μπερτάκη στο νυχτερινό κέντρο Vogue, στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια «μπασταρδεμένη» και βέβαια καπιταλιστική περίοδο, όπου οι συνθήκες επιβάλλον έργα και όχι λόγια, τον πίστεψε τον «μικρό» . Του ξηγήθηκε σπαθί και μπεσαλίδικα.

Ιδού η απόδειξη :

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...