Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ

Δεν τον γουστάρουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι , δημοσιογράφοι και εκδότες, οι οικονομικοί παίκτες, ακόμα και ορισμένοι άνθρωποι της κουλτούρας και του πνεύματος τον Κώστα Πελετίδη. Τον πρώτο κομμουνιστή δήμαρχο της Πάτρας. Και σε κάθε ευκαιρία του κάνουν ευθεία επίθεση.


Αν μιλάμε σοβαρά, αν μιλάμε όντως πολιτικά, η κάθε κατηγορία σε βάρος εκλεγμένου δημάρχου, είναι «παπαριά». Σκέτη «παπαριά». Και όχι δεν αναφέρομαι στο παρεξηγημένο σπάνιο φυτό που στην Ελλάδα του ΔΝΤ και της Τρόϊκας αγαπήθηκε και τιμήθηκε δεόντος.

Απλά κάνει τη λεζάντα του ο καταγγέλλων. Ότι έχει ευαισθησίες πολιτικές, ενδιαφέρον για τον κόσμο και, τέλος πάντων, ότι θα ήθελε μία άλλη λειτουργία της πόλης. Μπούρδες. Σκέτες μπούρδες.

Την Κυριακή 19 Μαϊου του 2019 και αντίστοιχα, στις 26 Μαΐου, μαζί με τις ευρωεκλογές, όπως αντίστοιχα είχε γίνει το 2014, θα στηθούν οι κάλπες για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Και κάποιοι που ζητούν να έχουν παρεμβατικό λόγο στα δημόσια πράγματα καλούν τους Πατρινούς, ειδικά τους νέους, να καταψηφίσουν τον Πελετίδη. Αν, λέει, επιθυμούν πολιτική αλλαγή σε ανώτατο επίπεδο, για να έρθουν περισσότερες επενδύσεις, για τούτο και το άλλο. 

Η απόλυτη ασχετοσύνη κατά το «Tsipas-Hlias Blog»!

Δεν αποφασίζει προσωπικά ο Πελετίδης και ο κάθε Δήμαρχος της Πάτρας, αλλά και της κάθε πόλης. Οι συνθήκες που επικρατούν, αυτές που είναι παγιωμένες, ορίζουν την πολιτική του πρωθυπουργού, του Δημάρχου, του Περιφερειάρχη . Είτε Τσίπρας είναι, είτε Μητσοτάκης, είτε Πελετίδης και Κατσιφάρας, θα παίξει μπάλα όπως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, όχι όπως έχει… δεσμευτεί με εξαγγελίες.

Οι επιχειρηματίες δε όταν παίζουν πολιτικά, κάνουν το προσωπικό του παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...