Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Μιλάμε για ανασχηματισμό και ουδείς πήρε πρέφα το πιο χοντρό απ’όλα. Γι’αυτό δεν θα πεθάνει ποτέ ο «διαδικτυακός Τσίπας». Υπουργεία εξαφανίζονται, συγχωνεύονται, υπουργεία γεννιούνται, αλλάζουν όνομα, μιλάμε για μια καθημερινότητα πια της πολιτικής ζωής. Του δημοσίου βίου. 

Για σιγά, ρε. Μετακινήσεις και ανασχηματισμοί δεν μαγειρεύονται μόνο στα πολιτικά κόμματα και ιδίως στις κυβερνήσεις, αλλά και στα σχήματα των νυχτερινών κέντρων. Όπως το λέω! Και έχουν έναν σκοπό: Να διορθώσουν τυχόν λάθη, παραλείψεις ή αλλοιώσεις που συμβαίνουν στον αρχικό προγραμματισμό. Αλλά και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο. 

Κυρίαρχη δύναμη στο κουρμπέτι της νύχτας ο Κώστας Μπερτάκης (εκ δεξιών μου στη φώτο, από παλαιότερη συνάντηση μας). Όποιος τον γνωρίζει από κοντά, θα σου πει, χωρίς δεύτερη κουβέντα, ότι πρόκειται για σιωπηλό άνθρωπο. Ιδιαίτερα σιωπηλό. Που, όμως, ξέρει πότε & αλλά και πως να κάνει την αλλαγή που πρέπει. Αφού έχει προηγηθεί πρώτα η «ακτινογραφία»-ποιοτικός έλεγχος από αυτόν και τους συνεργάτες του, για να εκτιμηθεί η κατάσταση. Και κάπως έτσι καταλήγει στις αποφάσεις του. Λέει, λοιπόν, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των νυχτερινών κέντρων Teatro & Fantasia & Vogue σήμερα:
- Η Θεοδωρίδου, έχοντας στο πλάι της τους τάχιστα ανερχόμενους Ιακωβίδη-Σταν, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Η πρεμιέρα τους στο Club Vogue έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 !
- Η κάλυψη της θέσης του Νίνο στο Fantasia, ο οποίος αποχώρησε αιφνιδίως για λόγους που δεν γνωρίζω, θα γίνει από δύο πρόσωπα. Αυτά θα είναι η Demy και ο Γιώργος Λιβάνης

Έτσι γράφεται η Ιστορία. Με ικανότητα (υπάρχει), γνώση (υπάρχει), θέληση (υπάρχει), θαρραλέες ενέργειες (γίνονται από τον Μπερτάκη)

Και αφήστε τους άλλους στο ψέμα και το καλαμπούρι . Στο δράμα που βιώνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...