Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ;


Δεν μιλάνε, λέει, Αργυρός και Ιακωβίδης. Είναι τσακωμένοι, λέει. Η ασχετοσύνη. Παρουσιάζουν τα μίντια το «θέμα», να μην ρίχνουν ούτε μία ματιά ο ένας στον άλλον, οι δύο κορυφαίοι τραγουδιστές του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, σα να έχουν τίποτα προσωπικά. Οι πρωταθλητές της αλχημείας και οι νομπελίστες της “ασχετοσύνης”.

Μιλάμε για δύο νέους πολυτάλαντος μουσικούς και τραγουδιστές, άριστους επαγγελματίες,  με ήθος μυαλό και αρχές, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια αποτελούν «πρώτες φίρμες» στην μουσική βιομηχανία. Για την ιδεολογία τους. Είναι δυνατόν, βρε αστοιχείωτοι, αυτό που τους συνδέει να είναι μία προσωπική σχέση;

Η υπέροχη τρέλα και ο έρωτας για τη μουσική, η διεκδίκηση της καριέρας και των ονείρων είναι αυτή που τους έφερε κοντά. Ο ένας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αποδεδειγμένα το «πρώτο βιολί» της ορχήστρας του κυρίου Μπερτάκη και της αθηναϊκής νύχτας εν γένει.

Βεβαίως, έχουν κόψει ...μαχαίρι Αργυρός και Ιακωβίδης τις κατ' ιδίαν συζητήσεις. Τα πολλά πολλά, τα κολλητηλίκια. Ούτε πρόκειται να ξανασυνεργαστούν στην λαμπρή πορεία του επαγγελματικού τους βίου . Μη δίνεται βάση σε αυτά που είπε ο Ιακωβίδης, αυτός που, κατά τα λεγόμενα του Νίκου Βέρτη, «θα τους φάει όλους». Στον απόηχο της χθεσινοβραδινής του επίσκεψής στο «Fantasia» και της τιμητικής κίνησης του κ.Αργυρού να τον σηκώσει στην πίστα (δείτε βίντεο εδώ). 

Δεν ξέρουν αυτοί, αλλά οι καλοθελητές διασποράς ψευδών ειδήσεων. Τίποτα το προσωπικό δεν έχουν. Και στην τελική , αν πρέπει οπωσδήποτε να πούμε ότι οι σχέσεις τους είναι σε τεντωμένο σχοινί, κάτσε να βρούμε τα αίτια της. Ας αποδειχθούμε εφευρετικοί και να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει ...Το βρήκαμε, αυτό είναι. Είναι τσακωμένοι για ...γκομενοδουλειά. 


-πηγή φώτο-βίντεο : newspistol.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...