Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Σκάει είδηση-«βόμβα»: «Άρωμα Λιβάνη» στο Fantasia!


Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias blog», ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης έχει ήδη πάρει την απόφαση του, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Νίνο στο Fantasia. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο instagram, ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτή. Ότι, δηλαδή, δεν θα συνεργάζεται άλλο με το εν λόγω νυχτερινό κέντρο, αγαπημένη και hot πίστα της Αθήνας, και συγκεκριμένα της παραλιακής, τα τελευταία χρόνια, στο οποίο προελαύνει «ανενόχλητος» και φέτος ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ένα από τα πρόσωπα, λοιπόν, που, κατόπιν της παραπάνω εξέλιξης, παίζουν δυνατά να μπουν σφήνα στο σχήμα, είναι αυτό του Γιώργου Λιβάνη, είτε καλύπτοντας τη θέση του Νίνο, είτε όχι. Μάλιστα, άνθρωπος απολύτου εμπιστοσύνης μου, εκμυστηρεύθηκε στο Tsipas-Blog ότι «η πρεμιέρα του θα γίνει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου». Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Λιβάνης θα συνεχίσει τις πετυχημένες εμφανίσεις του στο Romeo Πάτρας, ιδιοκτησίας Παναγιώτη Βασιλειάδη. Με τον οποίον ο Μπερτάκης διατηρεί άποψη και υποδειγματική σχέση. 

Όσο κι αν φαίνεται «fake», ο ιδιαίτερα αξιόπιστος και πάντα καλά ενημερωμένος πληροφοριοδότης μου, προερχόμενος από το στενό πυρήνα ορισμένων εκ των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, θυμηθείτε τι μου είχε επισημάνει στις 2 Σεπτεμβρίου. Στον απόηχο της επίσκεψης Λιβάνη στο Fanatsia, όπου, μάλιστα, ο Αργυρός, ως καλός οικοδεσπότης, τον ανέβασε στη πίστα : 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...