Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ;

Σχετική εικόνα
Είστε εντελώς άσχετοι. Αυτό είναι το πολιτικόν σχόλιον του «Tsipas-Hlias Blog» για το αν ο Αλέξανδρος Καλλέργης πολιτεύεται. Και αισθάνομαι την ανάγκη να σημειώσω το σχόλιο μου.

Μην ακούτε ό,τι λέγεται. Πολλά, εξ` αυτών, είναι αερολογίες, για να πω την ουσία του θέματος. Η προσπάθεια κάποιων, προκειμένου να αποκρυπτογραφήσουν που το πάει ο Πατρινός επιχειρηματίας, με την έντονη κοσμική ζωή και την χορηγική δράση. 

Διαβάστε επίσης : «Μυστικός Δείπνος» Νικολόπουλου – Καλλέργη σε γνωστό restaurant με μενού πρόταση για πολιτική συνεργασία

Που το πάει; Αν είναι δυνατόν να θέλει ερώτημα. Στους ...παπαρολόγους το πάει. Τους δίνει δουλειά, να έχουν να γράφουν, να έχουν να λένε.  Να σκέπτονται με την πείρα τους και κατά τα συμφέροντά τους να αναζητούν την… αλήθεια των σκέψεων του .

Μην κουράζεστε άλλο. Με την άκαιρη, άσκοπη σεναριολογία για το εάν η αποδεδειγμένη και μόνιμη (και όχι απλώς παροδική) παρουσία του στα ΜΜΕ, έχει έναν απώτερο σκοπό κρυμμένο. Να προετοιμάσει το έδαφος για την κάθοδο του στην (κεντρική ή περιφερειακή) πολιτική σκηνή. Η απάντηση έχει ήδη δοθεί από τον ίδιο. Όχι μέσω τρίτων.
Σε παλαιότερη  συνέντευξη του, στο g-point.gr και την Σπυριδούλα Κάμπου, όπου μεταξύ άλλων δέχτηκε τις παρακάτω δύο ερωτήσεις :

Όντας πολύ λαοφιλής στον τόπο σας, η ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική είναι στα άμεσα σχέδιά σας;

«ΟΧΙ».

Ποιο πιστεύετε ότι πρέπει να είναι το προφίλ του επόμενου Δημάρχου της Πάτρας ;

«Δεν πιστεύω ότι είμαι άξιος για να κρίνω το ποιος είναι ο κατάλληλος για να διεκδικήσει και εντέλει να καταλάβει το δημαρχικό θώκο. Βέβαια, σαν ένας ενεργός πολίτης που σέβομαι το δικαίωμα της ψήφου, θα απαιτούσα ο οποιοσδήποτε έχει τέτοιες βλέψεις να διέπεται από κάποιες βασικές αρχές. Όπως παραδείγματος χάριν, της πρόνοιας, της ευταξίας, της αγάπης του για την πόλη. Που, πέραν της επιθυμίας, θα έχει και την ικανότητα να διαμορφώσει τα δεδομένα εκείνα, που θα αλλάξουν τον κόσμο των συμπολιτών μου προς το καλύτερο!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...