Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

«Πύλη Αθηνών» : Η μυστικοπάθεια, το άνοιγμα και …τα σενάρια !

Όπως πληροφορείται κατά αποκλειστικότητα το Tsipas-Hlias Blog, ο Τσοπούρογλου Παναγιώτης, ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Πύλη Αθηνών», που πριν ονομαζότανε «Μούσες» και άνηκε στον -δολοφονημένο πλέον- Βασίλης Λαζαρίδης, που συζούσε με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, ο οποίος με συστηματικά και προσεγμένα βήματα κάνει την έκπληξη στη νύχτα της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, παρότι έχει επιλέξει να μην κάνει διαρροές στα ΜΜΕ και να κρατάει τις κινήσεις του καλά σφραγισμένες, ωστόσο στο ρεπορτάζ μας κανείς δεν αντιστέκεται.

Σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μου, έχει πάρει τις αποφάσεις μου. Έτσι, λοιπόν, το άνοιγμα των πυλών θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου, με σχήμα που θα συνδυάζει φρεσκάδα και εμπειρία. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία της μόνιμης και αναγκαίας πια Γωγώς Ρωμαίου, ενώ όλες οι άλλες θέσεις ακόμη παίζονται. Αυτό που με σιγουριά ξέρω είναι ότι το σχήμα θα στελεχωθεί από ακόμη μια γυναίκα και τρεις άντρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...