Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑ
Κι ενώ πράγματι, ο Σπύρος Δήμου, ξέρει πολύ καλά ότι η πρόσφατη απόφαση του να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο, συγκεκριμένα από τον Διαγόρα WestEnergy F.C, στον οποίον φέρθηκε γενναιόδωρα και τίμησε απλόχερα πέρσι , καθώς και η αρνητική στάση που επέδειξε στο αίτημα της Παναχαικής Συμμαχίας, αλλά και γενικότερα να μην ενδώσει πλέον σε κάθε είδους πιέσεις για χορηγική υποστήριξη, σε μια περίοδο που η βαριά σκιά της οικονομικής κρίσης μας έχει καταπλακώσει και αυτό δεν δείχνει να αλλάζει, έχει ενοχλήσει πολλούς.

Και όλα αυτά, την ώρα που πολύ καιρό πριν, 16 Ιουνίου ήταν, σας είχα αποκάλυψει (δείτε εδώ) ότι είναι αποφασισμένος να σταματήσει το «τάισμα» περιηγητών και ...νεροκουβαλητών. Που τον προσεγγίζουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Ε, λοιπόν, το σκηνικό άλλαξε, σου λέει υπεύθυνα το «Tsipas-Hlias Blog». Κανονική ανατροπή! Ο ..πετρελαιάς της Πάτρας πλέον δεν δέχεται να διαδίδονται εις βάρος πληροφορίες που δεν ισχύουν. Που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Τέτοιο παράδειγμα είναι η ανεύθυνη και μη επαγγελματική στάση κάποιων επονομαζόμενων «γνωστών αγνώστων», που ..φουσκώνουν τη στοχευμένη φημολογία του τύπου : «συνεχίζει να συμμετέχει διακριτικά και μέσω τρίτων στα ποδοσφαιρικά πράγματα ο Δήμου». Η αλήθεια, εν τούτοις, όπως πληροφορούμαι από τον ιδιαίτερα αξιόπιστο και πάντα καλά ενημερωμένο πληροφοριοδότη μου, προερχόμενο από το στενό πυρήνα του επιχειρηματία, ο οποίος για πρώτη φορά «σπάει τη σιωπή» του, είναι ότι, ένα τέτοιο σενάριο είναι εντελώς αβάσιμο.

Στην αντίπερα όχθη, πάντως, η ίδια πηγή επιβεβαιώνει πως η «στρατηγική σύμπραξή WestEnergy-ΕΚΚΟ έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Από κάθε απόψη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...