Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ -ΤΙ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ;


Τo «Tsipas-Hlias blog» με πολύ προσεκτικό χειρισμό της γλώσσας… αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Δήμου, ο ισχυρός πατρινός επιχειρηματίας στο χώρο των πετρελαιοειδών, ζύγιζε όλο το προηγούμενο διάστημα αν πρέπει να κάνει δημόσια παρέμβαση για το μέλλον του στα διοικητικά του Διαγόρα Βραχνεΐκων Westenergy . Κι αν αυτή γινόταν τώρα, με ποιον τρόπο θα την έκανε…

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ο Δήμου μίλησε αποκλειστικά στο patragoal.gr και τον Αποστόλη Νικολόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως «θα συνεχίσει και του χρόνου να παρέχει οικονομική βοήθεια στον Διαγόρα ως χορηγός και όχι ως στέλεχος, που σημαίνει ότι δεν θα αποτραβηχτεί εντελώς από την ομάδα, αλλά η «κάνουλα» της χρηματοδότησης θα είναι πιο περιορισμένη σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε».

Επιβεβαίωσε στην ουσία το αποκλειστικό άρθρου μου, που ανέφερα ακριβώς το ίδιο πράγμα . (Θυμηθείτε εδώ).

Άφησε δε αιχμές για δύο περιπτώσεις, λέγοντας ότι «είμαι άνθρωπος που βάζω τον λόγο πάνω από τα χαρτιά και όταν υπογράφω το κάνω, για να μην το ξεχνάω και όχι για να μην το τηρήσω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και επειδή η σιωπή είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, υπήρξαν δύο περιπτώσεις που στενοχωρήθηκα, αλλά δεν θέλω να τις αναλύσω».

Αξίζει να θυμίσω ότι πολλούς μήνες νωρίτερα, μετά απο αποκαλυπτικό μου δημοσίευμα, εδώ στο tsipas-hlias blog, είχα φωτογραφήσει τους λόγους αυτούς.(Θυμηθείτε εδώ)

Ας δούμε, όμως, το ακριβές περιεχόμενο της τοποθέτησης τού Σπύρου Δήμου: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...